TOP Shopping: Nu rata noutatile luxury

Sambata, 14 Septembrie 2013, ora 00:00
1999 citiri
TOP Shopping: Nu rata noutatile luxury
Foto: Ulysse Nardin

Daca ai in plan o sesiune de cumparaturi, nu poti rata ultimele noutati de pe piata de lux.

Ulysse Nardin a lansat un nou ceas in cinstea Monaco yacht Show, Davidoff si-a lansat o linie noua de trabucuri, iar lansarea noului iPhone vine cu o serie de accesorii pe care trebuie sa le ai.

Business24 a facut pentru tine o selectie speciala, pentru ca stim ca vrei sa-ti cheltuiesti banii "inteligent si cu placere".

Ulysse Nardin - Monaco Limited Edition

Sursa: Ulysse Nardin

Sponsorul oficial al Monaco Yacht Show, Ulysse Nardin a lansat si anul acesta o editie limitata in cinstea evenimentului, dar si a pasiunii pentru iahting, in general. Ai la dispozitie doar 100 de exemplare, ce vor fi vandute in intreaga lume, fiecare fiind gravat si numerotat.

Ceasul este potrivit pentru escapadele tale pe mare, dar si sub apa.

Husa-stand pentru noul iPhone

Sursa: Hard Graft

Designerii s-au gandit deja la confortul tau cand utilizezi cel mai nou model de iPhone, fie el iPhone 5S sau iPhone 5C. In acest weekend iti recomandam "Draw Case", o husa care are si rol protector, dar si de sustinere cand vrei sa te uiti la filme pe telefon sau daca, pur si simplu, iti place sa-ti folosesti telefonul si ca pe un ceas cu alarma clasic, langa pat.

Noile trabucuri Davidoff Nicaragua

Sursa: Davidoff

Noua linie de trabucuri Davidoff Nicaragua va fi disponibila incepand cu jumatatea lunii septembrie, in trei formate: Torro, Robusto si Short Corona.

Pentru a fi la inaltimea asteptarilor tale, producatorii au creat si o serie de accesorii inedite, precum Double Blade Cutter Nicaragua, realizat din doua lame ascutite de otel inoxidabil. Avand un diametru de 21 de milimetri, iti permite sa tai trabucul dupa bunul tau plac.

Un alt accesoriu este Humidor Nicaragua, inspirat de vulcanii din Nicaragua, care poate "gazdui" pana la 50 de trabucuri de diferite tipuri si forme. Desigur, nu putea sa lipseasca nici bricheta antivant, Jetflame Nicragua.

#lansari luxury, #top shopping, #trabuc Davidoff, #ceas monaco, #husa iPhone 5S, #husa iPhone 5C , #Shopping