TOP SHOPPING: Descopera lumea ca un profesionist

Sambata, 05 Octombrie 2013, ora 00:00
1886 citiri
TOP SHOPPING: Descopera lumea ca un profesionist

Daca-ti place sa explorezi in timpul liber, la fel cum vezi in documentarele de pe Discovery si Animal Planet, ori cauti un cadou care sa-i deschida celui mic apetitul pentru marile descoperiri, viziteaza primul magazin online deschis in Romania de reteaua TV.

Vei gasi aici tot felul de echipamente si imbracaminte cu sigla Discovery, cele mai bune documentare ale retelei, in format electronic, dar si o multime de alte gadget-uri si instrumente dedicate cercetarii si explorarii, bune de pastrat sau de facut cadou.

Fa-ti un cadou marca National Geographic

Daca faci primii pasi in domeniul astronomiei sau pur si simplu vrei sa te uiti la stele, cu familia, cand mergi la munte, te-ar putea interesa un telescop din gama acestui Celestron Powerseeker 127EQ. Vei putea observa cu ajutorul sau Luna, planetele apropiate si alte obiecte stralucitoare de pe bolta cereasca.

Pret: 890 lei

Vrei sa descoperi natura, in micile sale detalii? Incearca s-o privesti printr-o luneta terestra, usoara si rezistenta, pe care o poti lua cu tine si in drumetii. Un model performant, cum este si Celestron Ultima 80, poate mari de pana la 60 de ori.

Pret: 990 lei

Afla cum este vremea la cabana de la munte sau cum sa te imbraci cand iesi afara de la propria ta statie meteo profesionala. Modelul Deluxe Celestron iti permite sa afli cum va fi cu adevarat vremea in zona in care te afli, pentru ca tine cont de conditiile meteo si de relief ale locului, spre deosebire de prognozele meteo oficiale, care acopera suprafete mult mai intinse, deci sansele sa fie exacte in mod special pentru micul tau deal, de exemplu, sunt mai reduse.

Pret: 495 lei

De fapt, ai prefera sa mergi la golf, in loc sa cutreieri muntii si padurile. Atunci mergi insotit de asistentul tau electronic, Course Pro, un gadget care te ajuta sa calculezi distanta loviturii, stie unde se afla fiecare gaura de pe teren si nu se sperie de vremea rea.

Pret: 750 lei

Foto: shop.discovery.ro

#magazin online Discovery, #magazin online aventura, #lunete magazin online, #telescop online, #magazin aventura , #Shopping