TOP SHOPPING: Cum te incalzesti iarna asta

Sambata, 16 Noiembrie 2013, ora 00:00
1997 citiri
TOP SHOPPING: Cum te incalzesti iarna asta
Foto: batteryheatedclothing.com

Terapia prin caldura iti poate face zilele mai suportabile, fie ca te confrunti adesea cu dureri musculare, fie ca iti doresti, pur si simplu sa gasesti o cale de a te relaxa mult mai usor, oricand.

Business24 iti recomanda cateva dispozitive "must-have" care genereaza caldura: de la patura care ia forma spatelui tau pana la sistemul de masaj cu caldura pentru scaunul de la birou sau patura din plus ce genereaza o caldura constanta de 27 de grade timp de pana la 10 ore.

Toate pot fi comandate online si livrate direct in Romania, desigur, cu cateva taxe in plus fata de pretul afisat pe paginile de produs.

Masaj cu caldura pentru scaunul de birou

Acesta este singurul sistem de masaj care genereaza si caldura si miscare, in acelasi timp, pentru a spori circulatia si a te relaxa. Dispozitivul maseaza atat zona inferioara a spatelui, cat si cea superioara sau intreg spatele, daca iti doresti.

Capetele de masaj integrate sunt cele care genereaza caldura si vibratii, care pot fi folosite cu sau fara comanda de masaj. Sistemul este controlat prin telecomanda dar se opreste singur dupa 15 minute.

Poti comanda online "The Only Swing Motion Heated Back Massager" pentru 169 de dolari.

Perna incalzita pentru gat si spate

Aceasta este o perna speciala, care se infasoara in jurul gatului, generand caldura pentru muschii gatului si pentru umeri. Spre deosebire de pernele obisnuite, aceasta contine margini mai grele decat restul materialului, aceoperind fiecare unghi care ar putea fi lasat, altfel, descoperit.

Poti seta aceasta perna sa se opreasca singura dupa doua ore si, in plus, o poti spala fara grija in masina de spalat.

Poti comanda "The Neck and Shoulder Heat Wrap" pentru 69,95 de dolari.

Neoprenul incalzit

Pentru momentele in care vrei sa te relaxezi cu adevarat citind o carte, iti recomandam perna din poliester doatata cu sisteme de incalzire. Avand dimensiuni mai mari decat o perna obisnuita, ea va genera suficienta caldura pentru mare parte din corpul tau, in zilele friguraose.

Poti comanda "The Warming Backrest" pentru 80 de dolari.

Patura de plus, incalzita

O paturica 100% din plus care si genereaza caldura este un accesoriu obligatoriu fie in sufragerie, fie in masina, astfel incat sa o ai oricand la indemana. Materialul nu irita pielea si ajunge pana la 27 de grade Celsius, temperatura pe care o poate pastra pana la 10 ore, dupa care se stinge singura.

Poti comanda paturica "The Best Heated Throw" pentru 90 de dolari.

Suport de iPad

Si, ca sa nu scoti prea des mainile de sub paturica si sa le pastrezi cat mai mult la 27 de grade, iti recomandam standul suspendat de tableta, pe care il poti comanda online de pe Hammacher Schlemmer pentru 200 de dolari.

Sursa foto: Hammacher Schlemmer

O.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#top shopping, #dispozitive caldura, #perna caldura, #patura caldura, #masaj caldura scaun , #Shopping