TOP Shopping: Ce achizitii faci, in acest weekend?

Sambata, 29 Iunie 2013, ora 00:00
4943 citiri
TOP Shopping: Ce achizitii faci, in acest weekend?
Foto: maybourne.com

Sesiunea de cumparaturi din acest weekend le impaca atat pe doamne, cat si pe domni: iti propunem un dispozitiv de intors ceasuri, in cazul in care te simti coplesit de numarul ceasurilor din colectia ta, un "Golf Set" de birou si cel mai subtire ceas de barbati din lume.

Pentru doamne venim cu o propunere clasica: o geanta colorata din piele, dar nu exagerat de vesela, astfel incat sa se potriveasca si tinutelor office, si tinutelor din concediu. Tot lor le propunem un obiect de decor util pentru a-i impresiona pe musafirii ce vin la masa in weekend: un suport elegant de briose, care va aduce zambetul pe buze invitatilor inca de la prima vedere.

Iara cum arata propunerile noastre din acest weekend, iar daca ti-au placut, te invitam sa ne urmaresti si weekendul urmator, la o noua editie "Cum sa-i cheltuiesti".

Swiss Cubik Carbon Fibre

Sursa: Borealy

Un aparat care sa te scuteasca de "efortul" de a intoarce ceasul manual este o achizitie eleganta, cu care te poti mandri in fata celor care stiu ce inseamna pasiunea ta pentru ceasuri. Dispozitivul poarta denumirea de "watchwinder" si a fost creat pentru a mentine un ceas cu mecanism automatic in miscare chiar si fara a-l pune la mana, fiind perfect pentru o colectie mare de ceasuri.

Business24 iti propune cutia Swiss Cubik Carbon Fibre, ce poate fi comandata online de pe site-ul Borealy, pentru 4.000 de lei.

Geanta Fendi

Sursa: Luisa Via Roma

Pentru ca o geanta noua, ca si o pereche de pantofi, va aduce intotdeauna zambetul pe chipul unei doamne, iti recomandam in acest weekend o geanta eleganta, din piele, de o culoare aparte, pentru tinute business. Si pentru ca nu faci rabat de la calitate, iti recomandam geanta Fendi de pe site-ul Luisa Via Roma. la 2.577 de lei.

Luxury Executive Golf Set de Birou din aluminiu

Sursa: Borealy

Fie ca o cumperi pentru tine, fie ca o oferi drept cadou, acest set de golf pentru birou descreteste fruntile. E modalitatea ideala de a te relaxa dupa o intalnire importanta sau chiar de a-ti pune in ordine gandurile si ideile, la birou.

Setul poate fi comandat online de pe site-ul Borealy, pentru 190 de lei.

Suport de briose

sursa horchow.com

Impresioneaza-ti musafirii cu o prezentare speciala: O portie de briose viu colorate, intr-o roata spectaculoasa de mici dimensiuni, perfecta de pus pe masuta de cafea.

Ferris Wheel Cupcake Holder poate fi cumparata online de pe site-ul Horchow pentru 59 de dolari.

Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Jubilee

Sursa: hodinkee.com

La colectia ta de ceasuri s-ar potrivi foarte bine si cel mai subtire ceas din lume, platinat si produs intr-o editie limitata de doar 880 de piese, la un pret de 17.800 de dolari.

România, pe ultimele locuri din Europa la achiziționarea cărților online. Cât de mult se cumpără ebook-uri și volume tipărite de pe internet
România, pe ultimele locuri din Europa la achiziționarea cărților online. Cât de mult se cumpără ebook-uri și volume tipărite de pe internet
În 2023, la nivelul Uniunii Europene, 13,4% din rezidenţi au cumpărat online cărţi, reviste sau ziare tipărite şi doar 7,2% din rezidenţii UE au făcut achiziţii online de cărţi...
#top shopping, #cumparaturi online, #ce cumperi online, #weekend cumparaturi , #Shopping