TOP SHOPPING: Alege un palton de primavara in culori vesele

Sambata, 05 Aprilie 2014, ora 00:00
5343 citiri
TOP SHOPPING: Alege un palton de primavara in culori vesele

Trenciul este reprezentativ pentru aceasta perioada a anului, insa pentru diminetile in care nu te induri sa pornesti la drum imbracata prea subtire, poti apela la paltonul de primavara.

"Alege materiale ce nu se sifoneaza, incearca un palton fara guler si o camasa in nuante pale, chiar si cu mici detalii feminine, in aceasta primavara", te sfatuia Gabi Urda, consilier de imagine, intr-o declaratie pentru Business24.

Trebuie sa ai in garderoba un palton usor, care se inchide petrecut sau cu nasturi, sau unul care marcheaza talia cu un cordon, explica Urda.

"Usor de asortat si mereu chic va fi unul camel, insa, in functie de personalitate si mediul de afaceri in care activati, puteti inclina si catre nuante pudrate - rozuri, griuri deschise. Cele drepte, fara guler sunt printre piesele recomandate de marile case. Insa adoptati o asemenea piesa vestimentara doar daca silueta va permite", mai spunea specialistul.

Paltonul de primavara trebuie asadar sa fie in nuante deschise, vesele, fara guler (tendinta anului 2014), dar cu o textura mai groasa decat trenciul clasic. Aceasta alegere da un plus de eleganta oricarei tinute business.

Business24 iti recomanda sa te uiti cu atentie cand alegi un palton de primavara, si sa il comanzi din magazinele online doar daca ai incredere in brand. Un exemplu pozitiv in acest sens este magazinul Zara, care si-a lansat saptamana aceasta magazin online, de unde poti comanda si returna produse pentru care deja ai deja o impresie formata in magazine.

Iata care sunt sugestiile noastre pentru tine, in acest weekend:

Palton cu buzunare

Palton Jacquard

Palton Pique

Palton Structurat

"Zara a dezvoltat si aplicatii specifice pentru toate sistemele de operare (iOS, Android, Windows 8, Windows Phone si Blackberry 10) concepute pentru a oferi o experienta de cumparare online remarcabila prin simplitatea sa, atat de pe telefoanele mobile cat si de pe tablete. Aplicatiile afiseaza o imagine actualizata si acelasi continut ca www.zara.com/ro. In plus, aplicatiile ii permit utilizatorului sa scaneze codul de bare al unui produs Zara in unul dintre magazinele brandului si sa obtina informatii asupra disponibilitatii acestuia online", se arata in comunicatul producatorului.

Acesta te asigura ca preturile sunt identice cu cele din magazin si ca te poti duce sa ridici si personal produsul din magazin, in cazul in care ai vreun dubiu ca imaginea din online nu ar corespunde cu realitatea.

In rest, ai de ales intre optiunile de livrare Standard si Expres: prima varianta costa 19 lei si ajunge la tine in trei-patru zile lucratoare, in timp ce varianta Expres costa 49 de lei, insa produsele ajung la tine in maxim trei zile lucratoare.

#palton primavara, #trenci primavara, #tendinte primavara 2014, #magazin online Zara , #Shopping