TOP Shopping: Accesorii "must-have" pentru curtea ta

Sambata, 20 Iulie 2013, ora 00:00
3783 citiri
TOP Shopping: Accesorii "must-have" pentru curtea ta
Foto: Lux Worldwide

Serile de vara petrecute in curte sunt cele mai frumoase, iar pentru ca invitatii tai sa se simta la inaltime, trebuie sa ii tratezi cum se cuvine. Daca in materie de bauturi le cunosti gusturile, in materie de decor, te sfatuim sa mergi la sigur.

Ai nevoie de o canapea incapatoare, acoperita de perne moi, de pahare speciale pentru exterior, de o tava din piele, racitor special de vin, racitor de caviar si un suport mobil de tavi si bauturi, ca distractia sa poata fi usor accesibila tuturor.

Iata o lista "must-have" pentru curtea ta, cu obiecte demne chiar si de o intalnire business, nu doar de distractie.

Missoni Home Jarris Square Cushion

Foto: Lux Worldwide / Sursa: Polyvlore

Alege, asadar, cateva perne moi, decorate dupa tehnica ombre, aflata acum in tendinte. Aceste perne se potrivesc perfect in gradina, dar si in interior vor arata frumos, la toamna.

Setul Rosenthal Studio-Line de 6 Tac 02 White Wine Glass

Foto: Lux Worldwide/ Sursa: Fitzsu

Vara ai neaparat nevoie de cateva pahare de inalta calitate pentru vinul alb. Iti recomandam Setul Rosenthal Studio-Line de 6 pahare de vin alb Tac 02, realizat din cea mai buna sticla, care va da eleganta necesara oricare intalniri cu prietenii la tine acasa.

Pinetti Vassoio Leather Tray

Foto: Lux Worldwide/ Sursa: LuxDeco

Desigur, paharele elegante nu pot veni decat pe o tava eleganta, iar tava din piele alba Pinetti este cea mai buna alegere pe care o poti face.

Sambonet - Bamboo Insulated Wine Cooler

Foto: Lux Worldwide/ Sursa: LuxDeco

Pentru ca vinul sa se pastreze mereu rece, ai nevoie de un racitor adecvat. Iti recomandam unul metalic, ce poate fi comandat online.

David Linley Caviar Bowl

Foto: Lux Worldwide / Sursa: GiftVault

Bolul special pentru caviar David Linley este realizat manual din cristal, lemn de nuc si are brate nichelate, care sustin un bol mai mic, de cristal, deasupra bolului mai mare, umplut cu gheata, astfel incat invitatii tai vor servi la temperaturi optime caviarul.

Varaschin - Tulip Trolley

Foto: Lux Worldwide / Sursa: LuxDeco

Suportul de tavi si pahare Tulip Tolley de la Varaschin a fost construit pentru a rezista intemperiilor, fiind realizat din aluminiu si acoperit cu o tesatura speciala. In plus, spatiul mare de depozitare va fi pe placul invitatilor tai.

O.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#accesorii curte, #mobilier exterior, #mobilier gradina 2013, #accesorii gradina gratar 2013 , #Shopping