Top ceasuri de buzunar 2013: Care ti se potriveste?

Sambata, 20 Iulie 2013, ora 00:00
10553 citiri
Top ceasuri de buzunar 2013: Care ti se potriveste?
Foto: stevenrobertmartin.com

Ceasul de buzunar ramane un simbol al luxului aflat iar in tendinte, in 2013. Chiar daca dezvoltarea industriei ceasurilor de mana a pus in umbra eleganta acestor accesorii, lucrurile se schimba, de anul acesta.

Si pentru ca un ceas de buzunar se potriveste, in continuare, in momente in care trebuie sa fii extrem de elegant, Business24 iti prezinta topul Haute Time al celor mai bune ceasuri de buzunar in 2013.

Nu-ti face griji! Daca in urma cu cativa ani trebuia sa fii complet asortat cand purtai un ceas de buzunar, acum nu mai ai nevoie de clasica vesta. Il poti purta oricand, la costum, si daca esti mai indraznet, chiar la jeansi, intr-o tinuta smart-casual.

Richard Mille RM 020 Tourbillon Pocket Watch

Foto: Haute Time

Richard Mille RM 020 Tourbillon Pocket Watch, cunoscut sub numele RM 020, este primul ceas de buzunar din nanofibra de carbon, un material folosit pentru constructia avioanelor militare americane. Ceasul are o rezerva de energie de 10 ore, si un lant din titan.

Urwerk UR-1001 Zeit Device

Foto: Haute Time

Urwerk UR-1001 Zeit Device are indicator de zi/noapte, calendar rotativ controlat prin satelit, indicator centenar si milenar, fiind realizat din otel cu elemente de titan.

Panerai Pocket Watch Tourbillon GMT Ceramica

Foto: Haute Time

Panerai Pocket Watch Tourbillon GMT Ceramica mizeaza pe culori inchise pentru carcasa si piese, iar mecanismul este un tourbillon Panerai P.2005/S.

Bell & Ross PW1 Heritage

Foto: Haute Time

Acest ceas de buzunar se apropie cel mai mult de varianta clasica, atat prin forma, cat si prin culoarea cifrelor inscrise pe cadran, un maro-auriu vintage.

Bovet OttantaTre 5-Day Tourbillon

Foto: Haute Time

O alta varianta aproape de cea clasica este Bovet OttantaTre 5-Day Tourbillon, cu aur roz de 18 carate, iar pentru zilele in care nu ai nevoie de un ceas de buzunar, il poti incerca pe cel de mana, din aceeasi colectie.

O.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas buzunar lux colectie, #ceasuri buzunar scumpe, #ceas automat buzunar, #top ceasuri buzunar 2013 , #Shopping