Top 5: Cele mai scumpe parfumuri din lume

Joi, 05 Aprilie 2012, ora 08:46
6555 citiri
Top 5: Cele mai scumpe parfumuri din lume

O esenta fina de parfum este un "rasfat" care, alaturi de o sticluta decorata cu diamante, poate costa sute de mii de euro.

Afla care sunt cele mai scumpe parfumuri din lume intr-un clasament Bornrich.

Parfum Clive Christian, 435.000 de dolari

Unul dintre cele mai scumpe parfumuri din lume, Clive Christian poate fi achizitionat cu 435.000 de dolari. Desi a fost lansat acum sase ani, parfumul isi mentine pozitia de lider pe piata de profil. Pretul unui parfum Clive Christian este dat si de diamantele si aurul de 18 carate cu care este decorata sticluta de parfum. "Ambalajul" exclusivist costa 175.000 de dolari, ceea ce inseama ca pretul esentei este de 31.650 de dolari.

Parfumul Luxe, 57.000 de dolari

Cel de-al doilea cel mai scump parfum din lume este editia exclusivista a parfumului Luxe pentru barbati. Parfumul este vandut intr-o sticluta gravata cu motive din aur si diamante. Sticla este creatia lui Noe Duchaufour-Lawrence, si doar clientii care au achizionat sticle de 100 de mililitri pot "beneficia" de reumplerea lor cu parfum.

Ora Ito, 45.000 de dolari

Guerlain a lansat o editie speciala a parfumului Idylle creata de Thierry Wasser. Ora Ito, parfumul de 45.000 de dolari este vandut intr-o sticla decorata cu aur de 18 carate. Parfumul este disponibil in cutii de lemn lacuit.

Les Larmes Sacrees de Thebes, 6.800 de dolari

Les Larmes Sacrees de Thebes este produs de compania Baccarat, specializata in productia de sticle din cristal pentru parfumuri scumpe. Les Larmes Sacrees de Thebes a fost lansat pe piata in 1998 intr-o sticla sub forma de piramida.

Ralph Lauren, Notorious, 3.540 de dolari

Brandul renumit pentru colectia Polo, Ralph Lauren nu s-a limitat doar la haine si testat pe piata mai multe tipuri de parfumuri. Parfumul Notorious este "impachetat" intr-o cutie placata cu aur, fiind unul dintre cele mai cautate parfumuri de catre femeile de peste 25 de ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#parfumuri scumpe, #cele mai scumpe parfumuri, #marci scumpe parfumuri , #Shopping