Tinuta vintage: Culori si forme pentru zile mai lejere

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 00:00
3614 citiri
Tinuta vintage: Culori si forme pentru zile mai lejere

Indrazneste sa porti o tinuta vintage, oricand vrei sa-ti pui in evidenta feminitatea si eleganta. Culorile vesele si croielile specifice anilor '60 pot fi purtate si la birou, in zilele in care nu ai intalniri de afaceri programate in agenda.

Cu taieturi simple si clasice, farmecul hainelor este dat de asocierea neasteptata de culori puternice: portocaliu, mov, verde, de printuri florale pe corset si din materialele confortabile: voaluri, bumbac satinat si jerseu.

Pentru a te convinge sa indraznesti si tu o astfel de tinuta, Fe[Male] construieste, intr-un styling jucaus, atmosfera retro a anilor '60, extrem de dulce.

Business24 iti prezenta cateva imagini din pictorialul editiei La Dolce Vita a targului V for Vintage, care se organizeaza pe 5-6 mai la Dalles.

Prin acest pictorial diafan Fe[Male] iti propune aerul de exceptie a lui Audrey Hepburn sau senzualitatea unei pin up girl cu forme delicioase.

Brandul Fe[Male] pune in evidenta faptul ca vintage-ul este o retrospectiva continua, pentru ca in ultima decada acest cuvant s-a revarsat atat de mult in modern si in contemporan, incat nu mai reprezinta nici pe departe o chestie de nisa, ci, dimpotriva, este un element constant al high-street-ului autohton. Un fapt, o stare, care se intampla oricand, oricum, oricui.

Pentru Mirela Fraser, directorul de creatie Fe[Male], vintage reprezinta baza creatiei de astazi, a modului de a gandi si a vedea lucrurile pe care le simte si pe care le face.

#tinuta vintage, #vintage la birou, #culori vintage, #targ V for vintage , #Shopping