Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ti-e pofta de-o cafea ca la carte? Amenajeaza-ti propria cafenea

Ti-e pofta de-o cafea ca la carte? Amenajeaza-ti propria cafenea


Pentru unii cafeaua este nelipsita, bautura din care-si trag energia in fiecare zi. Acesti oameni pot aprecia cu adevarat valoarea unei cafele bauta acasa, in tihna, facuta pentru a fi savurata. Ori, pentru acest lucru un espressor e solutia ideala. Vezi propunerile noastre.

Espressor Krups Dolce Gusto Piccolo KP1006

Ce stie sa faca acest espressor: catte macchiato, caffe lungo, cappuccino, chocochino, espresso.

Are o capacitate a rezervorului de 0,6 litri si genereaza o presiune de 15 bari. Aparatul are programe pentru bauturi reci si calde, sistem de siguranta in cazul in care lipseste pastila si un mod de salvare a energiei electrice. Se inchide automat dupa cinci minute.

Costa 314 lei.

Espressor Philips Saeco

Philips Saeco are o capacitate a rezervorului mai mare decat produsul anterior, de 1 litru. In plus, are o capacitate de doua cesti. Alimentarea se face cu cafea macinata.

Produsul vine doar in varianta de culoare neagra si costa 399 lei.

Espressor Zelmer Piano

Espressorul Zelmer Piano are o pompa cu presiune de 15 bani si un sitem de incalzire puternic, de 1.200 W. Debitul de cafea poate fi reglat manual, ceea ce permite stabilirea cu exactitate a dozei.

Aparatele are componente fabricate din otel inoxidabil.

Capacitatea rezervorului este de 1,2 litri. Costa 279 lei.

Espressor Kenya Krups

Acest espressor poate fi alimentat atat cu doze de capsule, cat si cu portii de cafea macinatal. Are o capacitate a rezervorului de 1,1 litri si capacitate pentru doua cesti. Presiunea exercitate, ca si la celelalte aparate, este de 15 bari.

Aparatul are program de tasare progresiva a cafelei rasnite in functie de cantitatea de cafea din filtru.

Costa 692 lei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1597 ori