Swarovski lanseaza colectia de toamna, inspirata din Drumul Matasii

Sambata, 17 August 2013, ora 00:00
2018 citiri
Swarovski lanseaza colectia de toamna, inspirata din Drumul Matasii
Foto: Goodfon.

Swarovski a lansat "Secret Treasures", colectia toamna-iarna 2013/2014, inspirata, ca si predecesoarele sale, din experienta calatoriilor.

Mai exact, toamna aceasta designerul Nathalie Colin iti propune motive din "Drumul Matasii", din China catre Himalaya si din India spre Venetia.

Colectia a fost construita in jurul acestor patru locuri legendare, fiecare din ele ascunzand adevarate comori de frumusete si traditie.

"Am fost puternic influentata de calatoriile mele in Asia, China, Himalaya si India. (..) In creatia acestor bijuterii am incercat sa redau aceasta calatorie peste continente si munti, transpusa in timpurile noastre", sustine Nathalie Colin, designerul Swarovski, intr-un comunicat remis Business24.

Desi colectia este impresionanta, iar bijuteriile sunt realizate prin diverse tehnici, de la Pointiage pana la taieturile specifice pentru pietrele de cristal, Business24 iti prezinta doar cateva dintre propunerile unuia dintre cei mai mari bijutieri din lume, atat pentru doamne cat si pentru domni.

In plus, nu uita sa urmaresti lansarea noului parfum Swarovski "Miss Aura", cu o aroma floral-fructata si avand o sticla roz, cu fluturasi argintii si un cristal Swarovski, desigur, in varf.

Parfumul este produs in editie limitata si va fi disponibil in marile magazine Swarovski din Septembrie, la un pret de 40 de euro pentru sticla de 30 de mililitri sau 60 de euro pentru sticla de 50 de mililitri, potrivit AFP Relax News citat de Luxuo.

Nirvana Star Bag

Power Bag

Valour Bangle

Velour Clip Earrings

Velour Pendant

Very Cufflink crystal

Very Cufflink crystal

Virtual Cufflink blue

Miss Aura

#Swarovski toamna iarna 2014, #noua colectie Swarovski, #Swarovski Secret Treasures , #Shopping