Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Sugestii de cadouri SF pentru Craciun

Sugestii de cadouri SF pentru Craciun


Dreamport a proiectat o serie de pachete de cadouri extravagante inspirate din filme science fiction si le-a prezentat ca idei de cadouri pentru Craciun.

Reprezentantii Dreamport au afirmat ca incasarile din vanzarea acestor produse vor fi directionate pentru sprijinul unor cauze caritabile, scrie Elitechoice.org.

Pachetele de cadouri de lux se numesc "Inapoi in Viitor", "Spionul", "Tron", "Indiana Jones" si "Dream Golf".

"Inapoi in viitor"

Pachetul costa 175.000 de dolari si contine o "masina a timpului' de la DeLorian, pantofi anti-gravitate, lumini, sticle de Pepsi cu design modern si un lant de chei.

Un procent de 20% din vanzari va merge la fundatia Parkinson.

"Spionul"

Acest pachet poate fi achizitionat la pretul de 450.000 de dolari si contine ceasuri Swats identice cu cele din filmele cu agentul 007, James Bond dar si cursuri de o saptamana in cadrul unei scoli de spioni.

"Tron"

Pachetul "Tron" va costa 750.000 de dolari, are un design futurist si presupusele dezvoltari tehnologice din viitor. Astfel, pachetul include costume Tron cu cercurile de lumina din film, precum si o bicicleta futuristica Tron.

"Indiana Jones"

Indiana Jones este un pachet de cadouri ce costa 2,75 milioane de dolari si e inspirat de povestea si aventurile lui Indiana Jones. Cadourile va permit sa retraiti emotiile faimosului erou si constau in 4 postere ale filmului, semnate de cei care au realizat filmul, o excursie in jurul lumii impreuna cu un arheolog precum si 3 expeditii, alaturi de alti 3 prieteni.

"Dream Golf"

Pachetul "Dream Golf" costa 8,5 milioane de dolari, dar cel care va primi un astfel de cadou se va bucura de cazare la un hotel de lux, transport cu un avion privat si rezervari la cursuri de golf in cadrul unui complex de sporturi.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2341 ori