Studiu DWF: Ce prefera romanii sa faca de Paste

Luni, 25 Aprilie 2016, ora 12:07
3696 citiri
Studiu DWF: Ce prefera romanii sa faca de Paste

Anul acesta, Pastele va fi sarbatorit pe 1 mai (Ziua Internationala a Muncii), asa ca romanii se vor bucura de mai putine zile libere.

Cu toate astea, nimic nu ii impiedica sa isi duca la bun sfarsit planurile stabilite si sa profite din plin de timpul petrecut alaturi de familie si persoanele dragi.

Avand la baza comportamentul internautilor de cercetare a pietei, cu scopul de a cumpara anumite produse sau servicii, agentia de marketing online Digital Workforce a efectuat un studiu cu privire la ce cauta romanii pe Internet, stabilind care sunt principalele preocupari ale oamenilor in perioada Pastelui.

Cum era de asteptat, cele mai multe persoane au fost interesate de idei de cadouri pentru cei din jur. De la cosuri cu preparate traditionale, bauturi rafinate sau dulciuri savuroase, pana la bijuterii, accesorii, flori, articole de imbracaminte si incaltaminte ori carti, toate acestea se numara printre lucrurile si obiectele vizate de oameni.

Spre deosebire de alte produse, cartile reprezinta o varianta de cadou potrivita atat pentru femei, cat si pentru barbati, indiferent de varsta.

Libraria Books Express este un magazin online care ofera clientilor sai posibilitatea de a cumpara un dar deosebit dintr-o gama de mii de volume interesante si atractive, semnate de cei mai apreciati autori din lume.

De la carti pentru copii si tineri, de lifestyle, fictiune, pentru calculatoare si IT, pana la cele de medicina, business sau legislatie, toate acestea pot fi achizitionate intr-un mod simplu si rapid de pe site-ul companiei.

Intrucat weekendul care cuprinde Pastele este prilejul perfect pentru a scapa de aglomeratia din marile orase si de cozile interminabile din supermarketuri, multi romani s-au decis sa plece intr-o binemeritata vacanta.

Desi este vorba doar despre cateva zile libere, acestea sunt suficiente pentru a ne incarca "bateriile" si pentru a reveni cu forte proaspete la locul de munca.

Daca v-ati propus sa calatoriti in perioada Pastelui, un ajutor de nadejde in sensul acesta este compania Eurolines, care ofera servicii profesionale de transport persoane la nivel international.

Optiunea de a rezerva un bilet de autocar prin Eurolines este o varianta ideala pentru cei care isi doresc sa descopere locuri noi si sa viziteze cele mai frumoase orase ale lumii.

Franta, Italia, Danemarca, Turcia, Austria, Belgia, Anglia, Elvetia si Olanda sunt doar cateva dintre tarile aflate in portofoliul agentiei de turism Eurolines.

Un alt punct de interes pentru romani in perioada Pastelui este activitatea de a reamenaja locuintele si de a face curatenie generala.

De aceea, au fost foarte cautate produsele sanitare, cele care tin de igiena, precum si accesoriile si articolele de design interior.

Pentru asta, magazinul online eMenatwork pune la dispozitie o gama de peste 5.000 de articole pentru casa si gradina.

Fie ca e vorba despre materiale de constructii, de modele de tencuiala decorativa ori tapet, de corpuri de iluminat, instalatii de incalzire, gama de usi de interior eMenatwork, cazi, baterii, pardoseli sau sisteme de interfonie, produsele oferite de aceasta companie sunt realizate de firme cu renume la nivel mondial, astfel ca este garantata satisfactia clientilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cumparaturi paste, #vacanta paste, #cadouri Paste, #cumparaturi online , #Shopping