Special Night Out - Noaptea shoppingului de lux, joi, in Bucuresti

Marti, 05 Noiembrie 2013, ora 19:27
2731 citiri
Special Night Out - Noaptea shoppingului de lux, joi, in Bucuresti

Pasionatii de produse de lux sunt asteptati la a doua editie Special Night Out, care va avea loc joi seara, in intervalul orar 20.00 - 00.00, in trei zone importante din Bucuresti - Calea Victoriei, Calea Dorobantilor si The Grand Avenue, JW Marriott.

A doua editie a celui mai mare eveniment din sfera shoppingului de lux din Capitala reuneste pana in acest moment 31 de magazine, concentrate in trei dintre punctele centrale ale Bucurestiului - Calea Victoriei, Calea Dorobantilor, The Grand Avenue, JW Marriott -, precum si in zonele din imediata lor apropiere, Piata Romana si zona Unirii, continuand astfel initiativa primei editii de a pozitiona Bucurestiul ca destinatie a shoppingului de lux.

Cele 31 de magazine confirmate pana in prezent le ofera clientilor posibilitatea de a vedea si achizitiona cele mai recente colectii ale designerilor celebri, in materie de haine si accesorii. In seara evenimentului, unele dintre magazine vor avea oferte speciale pentru anumite produse, spatiile partenere fiind usor de recunoscut prin vitrinele marcate cu sigla "Special Night Out".

Initiativa acestui eveniment a venit din partea brandurilor luxury si a demonstrat, prin prezenta numeroasa a participantilor la ambele editii, ca Bucurestiul este intr-adevar o destinatie a shoppingului de lux.

Bauturile premium si dulciurile fine nu vor lipsi din magazinele partenere.

Cea de-a doua editie Special Night Out va beneficia de sprijinul brandului Jaguar, in calitate de masina oficiala.

Special Night Out isi propune continuitate in organizarea acestui eveniment, care a devenit anul acesta emblema shoppingului de lux din Capitala.

Mai multe informatii pot fi gasite pe pagina de Facebook a evenimentului Special Night Out.

#Special Night Out 2013, #Special Night Out, #Special Night Out shopping , #Shopping