SIHH 2014: Pune mana pe cele mai frumoase ceasuri

Sambata, 25 Ianuarie 2014, ora 00:00
5587 citiri
SIHH 2014: Pune mana pe cele mai frumoase ceasuri
Foto: A. Lange & Söhne Richard Lange Perpetual Calendar "TerraLuna"

Printre cele mai frumoase ceasuri lansate la Salon International de la Haute Horlogerie 2014 se numara si "TerraLuna" de la A. Lange & Söhne Richard, un ceas ultrasubtire de la Jaeger-LeCoultre dar si ceasurile din colectia Royal Oak Offshore de la Audemars Piguet.

Desi lista nu se opreste aici, Business24 iti prezinta modelele de top lansate la acest salon international, recomandate de publicatia WatchTime.

Aceste sugestii ti-ar putea fi de folos la urmatoarea achizitie, sau macar sa-ti dai seama care sunt tendintele in materie de ceasuri de lux in 2014.

Organizatorii evenimentului il definesc prin maiestria manufacturii, tehnica, experienta acumulata cu multa rabdare, valoare adaugata evidenta, inovatie si prin prezenta unor producatori care cred cu adevarat in frumusetea si perfectiunea la care poate ajunge un ceas.

Iata cateva dintre cele mai frumoase aparitii la Geneva, la cel mai mare salon de ceasuri de lux din 2014:

A. Lange & Söhne Richard Lange Perpetual Calendar "TerraLuna"

Partea din spate este chiar mai impresionanta decat cadranul, infatisand o aparitie spectaculoasa si jocul stelar dintre Terra, Luna si Soare.

Jaeger-LeCoultre Hybris Mechanica 11 Master Ultra Thin Minute Repeater Flying Tourbillon

Desi a fost prezentat inainte de SIHH, acest ceas te impresioneaza si mai mult cand il vezi in fata ochilor. Numele sau te face sa-ti dai seama despre ce e vorba si chiar este ultrasubtire, avand in vedere complicatiile cu care este inzestrat.

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chronograph 42mm "Elephant"

Noile ceasuri din colectia Royal Oak Offshore vin cu elemente din ceramica, spre deosebire de cele vechi, facute din cauciuc. De asemenea, spectrul de culori este usor diferit.

Un model cu adevarat reusit este ceasul "Elephant", cu cadran gri si bratara gri din piele de aligator.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#SIHH 2014, #lansari SIHH 2014, #cele mai frumoase ceasuri , #Shopping