Sezonul cadourilor nu s-a incheiat! Iata cele mai cool jucarii pentru copilul tau

Sambata, 31 Decembrie 2011, ora 00:00
3439 citiri
Sezonul cadourilor nu s-a incheiat! Iata cele mai cool jucarii pentru copilul tau
Cele mai tari jucarii

Daca nu esti satisfacut de cadourile lasate sub brad de Mos Craciun pentru copilul tau, ar fi bine sa dai o raita prin magazine. Sezonul jucariilor nu s-a incheiat si, cine stie, poate iti vin cateva idei pe care sa i le transmiti Iepurasului de Pasti.

Pentru a fi sigur ca jucariile alese vor fi pe gustul celui mic, iata cateva dintre cele mai tari minunatii lansate anul acesta, conform CNBC.com.

Let's Rock Elmo de pe Sesame Street

De ce este Elmo una dintre cele mai tari jucarii ale anului 2011? Deoarce nu este doar intruchiparea iubitului personaj din show-ul TV "Sesame Street", dar este si foarte interactiva.

Elmo poate canta la nenumarate instrumente sase melodii diferite, acompaniat de copii.

Produsa de Hasbro, aceasta jucarie costa 60 de dolari si este potrivita pentru copiii intre 18 luni si trei ani.

Crabul Xia-Xia

Se pare ca Cepia, compania care a lansat cea mai cool jucarie din 2010 - animalutul de casa Zhu Zhu, a reusit sa creeze inca o vedeta. Xia-Xia (se pronunta Sha-Sha) este o linie de crabi stralucitori si plini de culoare care are cateva dintre elementele ce l-au facut pe Zhu Zhu atat de popular. Printre acestea se numara faptul ca este o jucarie ce se poate colecta si ca este placut sa o urmaresti plimbandu-se prin casa.

Produs de Cepia, jucaria costa intre 6 si 22 de dolari si este adresata copiilor cu varstele cuprinse intre 4 si 6 ani.

Tableta Educationala LeapPad Explorer

Daca nu vrei ca pustiul tau de 4 ani sa se joace cu iPad-ul, iata ca exista o solutie. LeapPad Explorer este creata astfel incat sa arate si sa functioneze ca un iPad, sau ca oricare alta tableta, insa are un software potrivit celor mici.

Tableta este produsa de LeapFrog, costa 100 de dolari si este adresata copiilor cu varstele cuprinse intre 4 si 9 ani.

Hot Wheel Wall Tracks Starter Set(Setul de sine de tren de perete Hot Wheel)

Cum poti reinnoi un brand vechi de 10 ani? Hot Wheel Tracks al companiei Mattel a rezolvat o problema veche de cand lumea. Copii trebuiau sa petreaca foarte mult timp asambland caile ferate de jucarie si erau nevoiti sa le stranga imediat pentru a nu ocupa foarte mult spatiu.

Jocul costa 30 de dolari si este potrivit copiilor cu varstele cuprinse intre 4 si 10 ani.

Angry Birds

Peste 12 miloane de oameni din toata lumea au downloadat aplicatia best-seller produsa de Ravio - Angry Birds. Versiunea fizica a jocului functioneaza aproximativ la fel cu cea de pe calculator. Scopul este sa te razbuni pe porci pentru ca ti-au furat ouale, distrugandu-le locurile in care se ascund.

Realizate de Mattel, Angry Birds costa 17 dolari si sunt adresate copiilor de peste cinci ani.

#jucarii lux, #jucarii 2011, #top jucarii, #cadou craciun jucarii, #idei cadou craciun, #jucarii copii varsta, #jucarie angry bird, #sine tren jucarie , #Shopping