SevenSins.ro atinge 1 milion de euro din vanzari de lenjerie intima, in primele 9 luni ale anului

Marti, 15 Noiembrie 2016, ora 17:17
1270 citiri
SevenSins.ro atinge 1 milion de euro din vanzari de lenjerie intima, in primele 9 luni ale anului

SevenSins.ro, unul dintre cele mai mari magazine online specializate in vanzarea de lenjerie intima si costume de baie din Romania, a atins in primele 9 luni ale 2016 vanzari de 1 milion de euro, dublu fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In 2015 SevenSins.ro a avut vanzari in valoare de 700.000 euro, in crestere cu 60% fata de 2104.

Pentru anul acesta, obiectivul este mentinerea cresterii de 100%, astfel ca vizeaza sa depaseasca 1,4 milioane euro din vanzari de lenjerie intima si costume de baie.

"In ultimii doi ani am vazut cresteri spectaculoase de la an la an, in primul rand datorita diversificarii gamei de produse. Avem peste 1800 de modele de lenjerie intima si costume de baie, peste 20.000 de produse in stoc permanent. Un aport semnificativ l-a avut si showroom-ul din Bucuresti, str. Orzari nr.3, care a permis clientilor sa vina sa probeze, sa vada, sa-si gaseasca produsul ideal" declara Cristina Vasile, Fondator SevenSins.ro.

Orasele din care se comanda cel mai mult pe SevenSins.ro sunt Bucuresti, Timisoara, Cluj si Constanta, iar comanda medie are o valoare de 165 lei (36 euro), la acelasi nivel cu cea inregistrata anul trecut.

Cele mai mari vanzari de lenjerie intima se inregistreaza de Valentine's Day, 8 Martie, Black Friday, cand SevenSins.ro practica reduceri pana la 60% la lenjerie si costume de baie, si de Craciun.

"Cand am inceput proiectul SevenSins.ro, in urma cu 7 ani, aproape nimeni nu credea ca este posibil sa vinzi lenjerie intima online. Astazi, toti retailerii de lenjerie intima si costume de baie vand si online. Piata online de lenjerie din Romania a crescut de la an la an cu 20-25%, iar noi am depasit permanent aceasta dinamica. Estimez pentru anul acesta ca piata sa ajunga la o valoare de cca. 20 milioane de euro" adauga Cristina Vasile, Fondator SevenSins.ro.

In 2015 SevenSins.ro a avut vanzari in valoare de 700.000 euro, in crestere cu 60% fata de 2104. Pentru anul acesta, obiectivul este mentinerea cresterii de 100% inregistrata in primele 3 trimestre, si astfel vizeaza sa depaseasca 1,4 milioane euro din vanzari de lenjerie intima si costume de baie.

Despre SevenSins.ro

SevenSins.ro este un magazin online specializat in vanzarea de lenjerie intima, lenjerie intima sexy si costume de baie. Din 2009, magazinul a vandut peste 150.000 de piese de lenjerie catre 60.000 clienti din toata tara.

Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare in toata tara pe www.SevenSins.ro si la showroom-ul SevenSins din Bucuresti, str. Orzari, nr. 3.

#magazin online lenjerie intima, #shopping online lenjerie intima , #Shopping