Salonul Haute Horlogerie de la Geneva: Vezi noutatile din 2013

Sambata, 26 Ianuarie 2013, ora 00:00
3033 citiri
Salonul Haute Horlogerie de la Geneva: Vezi noutatile din 2013
Sursa foto:en.lesrhabilleurs.com

Salonul International de la Haute Horlogerie 2013 s-a incheiat, iar Business24 iti prezinta cateva modele lansate de marile branduri, ceasuri ce s-ar potrivi de minune la tinuta ta business.

Cea de-a 23-a editie a Salonului International s-a desfasurat in perioada 21-25 ianuarie la Palexpo Geneva, iar producatorii au avut ocazia sa te impresioneze cu cele mai inedite modele.

Cartier a ales sa iasa in evidenta cu o colectie de ceasuri-bijuterie, pe cand Jaeger a mizat pe un design inspirat din cel al ceasurilor produse in secolul al XIX-lea. De cealalta parte, producatorul Baume&Mercier a folosit un design simplu, alegand pentru acest Salon ideea de ceas rotund, simbolul universal al perfectiunii.

Ceasul Grand Complication, Jaeger-LeCoultre

La aniversarea de 180 de ani de la infiintare, Jaeger-LeCoultre lanseaza un nou model de ceas din gama Grand Complication, potrivit blog.perpetuelle.com.

Cu un design inspirat de ceasurile de buzunar ce se produceau in secolul al 19-lea, Jaeger scoate pe piata, in 2013, al treilea model din aceasta gama. Ca noutate, Grand Complication din 2013 va fi dotat cu un sistem Flying Gyrotourbillon.

Modelul va fi produs in doar 75 de exemplare si poate fi achizitionat separat sau in set cu celelalte doua modele din gama Jubilee.

Baume & Mercier Clifton 1830

Cu un design inspirat de la modelul Baume & Mercier produs in 1950, colectia Clifton este o interpretare moderna a ceasului clasic rotund.

Un ceas din aceasta colectie va costa intre 2.700 si 6.300 de dolari si va fi disponibil pe piata incepand cu luna aprilie a acestui an.

Heures Fabuleuses de Cartier

Cartier vine la Salonul de la Geneva cu o colectie de ceasuri-bijuterie. Cartier Panthere Divine Watch este un model din acesta serie potrivit watch.am.

Ceasul este fabricat din aur alb de 18 carate si diamante pretioase.

#Salonul de Haute Horlogerie 2013, #modele ceasuri SIHH, #modele ceasuri salon Geneva, #expozitie Geneva modele , #Shopping