S-a lansat bicicleta care iti incarca mobilul

Sambata, 08 Noiembrie 2014, ora 00:00
3027 citiri
S-a lansat bicicleta care iti incarca mobilul
Foto: Style Collection Pininfarina

Iti doresti o bicicleta care sa te determine sa renunti la masina? Poate bicicleta care-ti incarca telefonul din mers teva convinge mai usor.

Business24 iti recomanda o bicicleta realizata de Pininfarina, compania italiana recunoscuta in intreaga lume pentru colaborarea sa de lunga durata cu Ferrari.

Pininfarina Fuoriserie este o bicicleta in editie limitata cu caracteristici unice, rezultat al colaborarii dintre compania de design Pininfarina si maiestria producatorului 43 Milano.

Aceasta bijuterie pe doua roti este un mix de traditie si inovatie.

Pininfarina s-a inspirat dupa masinile clasice facute pe comanda in anii '30 si a creat o forma pura si eleganta, imbogatita prin combinatia de materiale clasice.

Cadrul bicicletei este, de fapt, realizat din tuburi din otel cromat si indoite manual de catre artizani priceputi. De asemenea, bara din mijloc a fost imbracata intr-un material castaniu.

Manerul si saua fac, de asemenea, o trimitere la mostenirea culturala a acestei opere. Ambele sunt imbracate in piele Bridge, inspirata de pielea impletita folosita la interiorul modelului Lancia Astura Bocca, o masina emblematica al carui design a fost realizat de Pininfarina in 1936.

Bicicleta poate fi dotata si cu tehnologie

Desigur, pe langa partea de traditie pe care acest model o duce mai departe, bicicleta vine si cu elemente tehnice inovatoare. Este vorba, mai exact, de sistemul Bike+, care optimizeaza nivelul de energie pe care o consumi, permitandu-ti sa inlocuiesti oricare alte mijloace de transport cu aceasta bicicleta.

Bicicleta dispune, de asemenea, de un sistem de iluminare led si de un sistem "connect the plug" prin care-ti poti incarca telefonul folosind energia produsa de dinam.

Bicicleta va fi produsa intr-o editie limitata la doar 30 de exemplare, cu scopul de a comemora anii '30, in care Pininfarina dadea viata unor modele absolut iesite din comun, printre care se numara si Lancia Astura Bocca.

O bicicleta Pininfarina Fuoriserie fara acest motor electric costa 6.000 de euro, in timp ce varianta dotata cu motor electric costa 9.000 de euro. Ambele pot fi comandate online inca de pe acum.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bicicleta incarca mobil, #bicicleta Pininfarina, #Pininfarina Fuoriserie bicicleta , #Shopping