Rochii de seara cu plata in rate pentru petrecerile din acest sezon!

Joi, 08 August 2013, ora 11:14
2815 citiri
Rochii de seara cu plata in rate pentru petrecerile din acest sezon!

In plin sezon al nuntilor si al petrecerillor fastuoase, Il Segno, magazinul cu rochii de seara, vine in intampinarea nevoilor clientelor, oferindu-le acestora posibilitatea de a achizitiona rochiile lor de seara preferate in rate egale, fara dobanda.

Facilitatea este oferita in urma parteneriatului dintre Il Segno si Garanti Bank si se adreseaza tuturor posesoarelor de Bonus Card care prefera aceasta modalitate de plata in schimbul platii integrale.

Clientele primesc automat in momentul efectuarii tranzactiei si un bonus care poate fi folosit la cumaraturi in peste 4000 de magazine cu care Garanti bank are incheiate parteneriate.

Valoarea produsului cumparat va fi impartita automat intr-un numar de rate lunare egale ales de clienta in momentul efectuarii tranzactiei, pentru care banca acorda 0% dobanda numai daca detinatoarea cardului respecta data scadenta pentru rambursarea ratei.

Posesoarelor de Bonus Card li se ofera un termen de 50 de zile de gratie pentru rambursarea ratei lunare. Platesti cu cardul la POS, rambursezi integralratele pana la data scadenta si beneficiezi de 0% dobanda.

Tot ce trebuie sa faci este, inainte de a efectua plata la casierie, sa informezi vanzatorul ca doresti sa platesti cu cardul in rate fara dobanda.

Cum afli cat trebuie sa rambursezi in fiecare luna? Foarte simplu: imparti pretul rochiei la numarul de rate ales si vei obtine contravaloarea ratei lunare. Sau poti sa urmaresti extrasul de cont lunar in care va fi evidentiata intreaga tranzactie dar si rata scadenta.

Pentru a verifica daca produsului tocmai cumparat i se aplica sistemul de plata in rate, verifica chitanta eliberata de POS, unde trebuie sa apara inscris numarul de rate aferent tranzactiei.

Pe langa facilitatea de plata in rate, Il Segno mai ofera clientelor si alte beneficii cum ar fi livrare gratuita pentru toate rochiile si discounturi substantiale la achizitionarea a doua sau mai mult rochii de seara.

Viziteaza magazinul din Strada Stirbei Voda nr. 53-55 sau intra online pe www.ilsegno.ro si profita acum de posibilitatea de a-ti achizitiona rochia mult visata fara a face un efort financiar.

Consultantii Il Segno te vor ghida astfel incat alegerea ta sa fie pe masura asteptarilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rochii seara rate, #rochii seara Il Segno, #rochii seara fara dobanda, #rochii card Garanti Bank, #discount rochii Il Segno , #Shopping