Rochia de mireasa perfecta

Joi, 01 August 2019, ora 11:32
3098 citiri
Rochia de mireasa perfecta

Inca de mica am visat la ziua in care imi voi alege rochia de mireasa. Pe atunci nu se stia de internet si singura sansa pe care o aveai pentru a vedea rochii de mireasa era sa mergi in magazinele fizice din oras. Daca in schimb aveai ghinionul ca in orasul tau sa nu existe un astfel de magazin trebuia sa iti programezi o mica vacanta sau sa astepti un targ de nunti.

Chiar daca pe atunci eu nu am avut nevoie de o astfel de rochie am mers de multe ori cu rude la cumparaturi. De fiecare data admiram modelele noi si ma imaginam imbracata in ele.

Acum, cand nunta se apropie cu pasi tot mai rapizi, nu imi pot opri interesul fata de frumoasele rochii. Spre fericirea mea acum nu mai trebuie sa merg in oras pentru a vedea cele mai noi modele. Din contra, atunci cand am cateva ore libere pur si simplu deschid o pagina web si ma uit la cele mai noi modele. In felul acesta economisesc timp si in plus pot salva foarte usor modelele care mi-au atras atentia.

Pentru ca am sansa de a verifica din timp rochiile pot sa "vanez" si reducerile de pe site-uri. In felul acesta pot sa imi cumpar rochia mult visata si in plus sa economisesc si o suma de bani. De exemplu, imi plac foarte mult site-urile care au o categorie creata special pentru reduceri edenbride. Ador asta deoarece pentru a putea afla ce rochii sunt pe lista de oferte trebuie doar sa accesez un link. De foarte multe ori aceste link-uri sunt salvate la favorite tocmai pentru a nu uita de ele.

Asa cum probabil va asteptati deja am o lista cu rochii pe care mi le doresc. Problema mea cea mai mare este ca inca nu ma pot decide asupra unei singure rochii, iar asa cum prea bine stiti doar atunci o voi putea purta. Printre rochiile care mi-au atras atentia in ultima perioada se numara rochia de mireasa BIANCA.

Aceasta pare genul de rochita care mi s-ar potrivi si in care as dori sa ma casatoresc. Imi place foarte mult pentru ca este un model simplu si elegant, in plus se observa cat de mult s-a lucrat pentru realizarea modelelor pe care le contine.

Voi cum va alegeti rochia de mireasa?

#rochie mireasa , #Shopping