Reinnoieste-ti garderoba: Vezi colectia de primavara Louis Vuitton

Sambata, 31 Martie 2012, ora 00:00
2653 citiri
Reinnoieste-ti garderoba: Vezi colectia de primavara Louis Vuitton

Louis Vuitton a lansat colectia Cruise, care iti poate fi o sursa perfecta de inspiratie pentru tinuta business din primavara aceasta. Feminina, sofisticata, cu o eleganta simpla dar impunatoare, opera lui Marc Jacobs iti este acum la indemana, chiar in Bucuresti.

"Femeia Louis Vuitton este o femeie cu un spirit liber si face tot ceea ce ii place", spun oficialii casei de moda, despre tine si restul femeilor care aleg astfel de tinute atat la birou, cat si la o intalnire de afaceri sau o simpla plimbare in oras.

Colectia Cruise de la Louis Vuitton este inspirata din lumea filmelor din anii '60 si '70 din Paris. Tinutele exprima o tendinta de retro, pastrand aerul tineresc usor rebel dar elegant.

Actrita Sofia Copolla este muza acestei colectii de primavara-vara de la Louis Vuitton si intruchipeaza perfect ideea de "femeia Louis Vuitton", spun reprezentantii LVMH. Potrivit acestora, actrita pastreaza perfect echilibrul intre stilul retro, cel modern dar si alura "french" pe care Marc Jacobs l-a surprins in colectia Cruise.

Accesoriile din colectia Cruise pot fi gasite si in magazinele Louis Vuitton din Bucuresti.

#Louis Vuitton Marc Jacobs colectii primavara, #tinuta business primavara , #Shopping