Rasfat de Craciun: Cada cu cristale Swarovski

Sambata, 19 Noiembrie 2011, ora 16:15
2584 citiri
Rasfat de Craciun: Cada cu cristale Swarovski

Sabbia, o companie recunoscuta pentru productia de cazi de baie elegante a lansat o colectie in editie limitata de cazi de baie decorate cu cristale Swarovski.

Pentru editia limitata de cazi de baie s-au folosit 4.300 de cristale Swarovski aplicate manual. In plus, cada este realizata cu ajutorul tehnologiei Sandstone, care aplica material mineral in realizarea acestor capodopere. Aceasta tehnologie prezinta de asemenea avantajul de a fi prietenoasa cu mediul, scrie Bornrich.com.

Un prototip al editiei limitate de cazi cu Swarovski este expus la salonul House Shopping Park din Brazilia, pana pe 28 noiembrie.

Pretul unei astfel de cazi nu a fost inca anuntat oficial insa cert este ca pretul va fi de ordinul zecilor de mii de dolari.

Din categoria cazi de baie cu pietre pretioase, mentionam cada realizata cu cristale Swarovsky roz, care a costat 39.000 de dolari dar si cada realizata in intregime din cristale, sub semnatura Tamara Ecclestone, care a fost comercializata la pretul de 1,5 milioane de dolari.

#Sabbia, #cada cristale Swarovski, #produse lux cristale swarovski , #Shopping