Premiera in industria luxului din Romania: CAESAR Luxury Summit, la Bucuresti

Joi, 01 Noiembrie 2012, ora 17:25
1810 citiri
Premiera in industria luxului din Romania: CAESAR Luxury Summit, la Bucuresti

Prima editie CAESAR Luxury Summit marcheaza o premiera in industria luxului din Romania, dar si din Europa Centrala si de Est. Evenimentul este organizat in data de 15 noiembrie, la JW Marriott din Bucuresti.

CAESAR Luxury Summit respecta formatul si standardele celor doua summit-uri mondiale majore, organizate de Financial Times (FT) si de International Herald Tribune (IHT), congrese de referinta in acest domeniu. Gazda evenimentului este Dan Vardie, fondator CAESAR si Presedinte AUTOMEDIA.

Camelia Sucu (Class Living), Iulia Dobrin (ID Sarrieri), Andreea Ionita Loukas (Micri Gold) si Marius Ghenea (School for Startups) se numara printre speakeri.

De asemenea, Elena Stoichita - redactor-sef OK! Romania, Daniel Apostol - Director Executiv Money.ro TV si Adrian Maniutiu, realizator emisiune TV Income Magazine (Antena 3) vor fi co-moderatori ai evenimentului.

Francesco Moreschi, un nume binecunoscut in industria italiana a modei, completeaza lista personalitatilor care vor fi prezente la Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#CAESAR Luxury Summit Bucuresti, #evenimente industria luxului , #Shopping