Poarta un ceas vesel: Pandantivele colorate iti vor purta noroc!

Sambata, 23 Iunie 2012, ora 00:00
2304 citiri
Poarta un ceas vesel: Pandantivele colorate iti vor purta noroc!

Ceasul este una dintre bijuteriile pe care nu le poti neglija la tinuta ta, iar marii artisti iti propun o noua abordare indrazneata: ceasul cu o curea de piele si charm de aur cu email. FreyWille a lansat in Romania la sfarsitul acestei saptamani ceasul Princess Victoria, o bijuterie cu pandantiv colorat pe care nu trebuie sa o ratezi.

Princess Victoria este o reinterpretare a ceasului clasic cu curea din piele, caruia i-au fost adaugate charm-uri colorate. Cele trei pandantive au forme de inimioara, floare si geanta, aducand spiritul tineretii mai aproape ca oricand de o piesa clasica de orologerie.

Oficialii FreyWille sustin ca aceste pandantive se aseamana cu niste amulete colectionate care iti poarta noroc.

Lansarea noului ceas vine odata cu deschiderea celui de-al doilea butic din Romania, in Baneasa Shopping City.

Magazinul, originar la Viena, se alatura buticurilor din intreaga lume pozitionate "strategic" in New York, Londra, Paris, Milano Sydney, Moscova, Beyjing sau Hong Kong.

Aici sunt disponibile cele mai reprezentative colectii ale casei de bijuterii: seturile-omagiu (avand ca sursa de inspiratie lucrari ale celebrilor artisti Gustav Klimt, Claude Monet sau Friedensreich Hundertwasser) si 18k Edition - colectia exclusivista realizata din aur, email si brilliante. Tot aici vei gasi, bineinteles, si accesoriile de lux pentru domni: din email, matase naturala sau piele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas charm colorat, #ceas piele charm, #ceas pandantiv aur, #Princess Victoria FreyWille , #Shopping