Poarta un ceas unic, personalizat la Paris

Sambata, 13 Octombrie 2012, ora 00:00
2834 citiri
Poarta un ceas unic, personalizat la Paris

Un atelier din Paris iti indeplineste visul de a purta la mana un ceas unic, conceput in stilul tau personal. Ai la dispozitie zeci de tipuri de piele, culori, modele si accesorii, pentru a comanda cureaua de ceas perfecta, pe care nu o vei gasi la niciun produs de stoc.

Aligator, anaconda, strut sau pisica de mare? In atelierul parizian gasesti orice fel de piele, de grosimi si culori diferite. Artizanii pot realiza curele clasice sau moderne, asortate perfect cu orice tip de ceas.

Imaginatia unora dintre clienti merge si mai departe. O curea de ceas din tocul unui pistol din cel De-al Doilea Razboi Mondial sau din mingi de baseball care au facut istorie sunt doar cateva din provocarile pe care le-au acceptat cu profesionalism artizanii parizieni.

Pe langa curele de ceas, L'Atelier du Bracelet Parisien mai realizeaza huse pentru gadgeturi, portofele, curele pentru pantaloni si alte accesorii diverse. De fapt, cam orice se poate realiza din piele.

Preturile variaza intre 100 si 150 de euro, pentru o curea de stoc. In schimb, pretul poate ajunge si la 850 de euro, in cazul celor confectionate din piele de pisica de mare. Si bineinteles, pentru fiecare extra-optiune legata de model, se plateste in plus.

Insa recomandarile de care se bucura artizanii sunt de necontestat. Atelierul a fost infiintat de Jean-Claude Perrin, un personaj reprezentativ in industrie, care a dezvoltat doua dintre cele mai renumite fabrici de curele de ceas din lume. Acum insa, s-a retras intr-o afacere de familie, care ii permite sa se bucure mai mult de pasiunea lui de-o viata, fara sa fie presat de responsabilitatile productiei in masa.

Cu o astfel de poveste, atelierul este captivant in sine, un loc de pelerinaj pentru iubitorii de ceasuri si de moda, deopotriva. Si inca un motiv pentru care merita o scurta vizita, in timpul sejurului in Franta: odata ce ai intrat aici, vei fi incurajat sa participi chiar tu la realizarea curelei de ceas dorite.

#curele de ceas comanda, #curea de ceas lucrata manual, #L Atelier du Bracelet Parisien, #curele de ceas lux , #Shopping