Personalizeaza-ti pantofii cu un tatuaj!

Sambata, 16 Martie 2013, ora 00:00
4048 citiri
Personalizeaza-ti pantofii cu un tatuaj!

O pereche de pantofi cu tatuaje pot fi un cadou pentru o persoana speciala, dar si un mic rasfat chiar pentru tine. Acum poti sa iti pui amprenta, la propriu, pe incaltamintea pe care o porti la ocaziile importante pentru tine.

Tatuajele sunt o alternativa buna chiar si pentru pantofii tai favoriti ce au nevoie de o reconditionare, pentru ca desenul este realizat cu un aparat adevarat de tatuaje, ce foloseste cerneala, exact ca in cazul unui tatuaj pe piele.

Fie ca alegi un tatuaj cu initialele tale, fie un desen care reprezinta ceva pentru tine, Business24 iti recomanda Sweeney Shoe Tattoo, un serviciu care iti permite sa faci asta, prin comanda online.

E simplu: iti alegi o pereche de pantofi cu suficient spatiu de desfasurare pentru artistul care va tatua manual pantofii, locul in care doresti sa fie facut desenul si, desigur, un desen care te reprezinta.

Apoi trimiti un mail cu solicitarea ta catre reprezentantii Sweeney si ei iti vor livra varianta finala in cel mult sapte zile lucratoare.

Foto: oliversweeney.com

O varianta clasica de pantof ce s-ar preta pentru o astfel de interventie o reprezinta modelul Arta Tan, un model british, ce poate fi pre-comandat acum si va fi diponibil incepand cu 22 martie 2013.

Daca alegi o combinatie mai scumpa de 100 de euro, livrarea este gratuita, iar daca pretul total este sub 100 de euro, vei plati 15 lire taxe de livrare.

Iata care sunt etapele prin care vor trece pantofii pana sa ajunga la tine:

Foto: oliversweeney.com

Foto: oliversweeney.com

Foto: oliversweeney.com

Foto: oliversweeney.com

Foto: oliversweeney.com

#pantofi personalizati, #tatuaj pantofi, #serviciu tatuaj incaltaminte , #Shopping