Pedaleaza la patru ace, din saua noii biciclete BMW

Sambata, 24 Mai 2014, ora 00:00
3638 citiri
Pedaleaza la patru ace, din saua noii biciclete BMW
BMW Group Romania

BMW a lansat Cruise E-bike, solutia ideala pentru cei care prefera sa foloseasca o bicicleta, la deplasarile prin oras, pentru a fi eco si a ramane in forma, dar nu vor sa ajunga "sifonati" si obositi la intalnirile de afaceri, dupa pedalat.

Daca te numeri si tu printre acestia, Business24 iti recomanda noua bicicleta electrica de la BMW, care tocmai a fost lansata in acest weekend.

"Nimeni nu doreste sa ajunga la o intalnire epuizat, dupa ce a pedalat 10 kilometri. Astfel, BMW Cruise E-bike, cu sustinerea motorului electric este perfecta", sustine Evgueni Maslov, Senior Designer Designworks USA, partenerul BMW responsabil pentru designul futurist, dar elegant, al noii biciclete electrice, intr-un comunicat remis Business24.

Cruise E-bike este pusa in miscare de un motor Bosch de 250w, pe langa forta propriilor picioare, care iti permite sa atingi viteza maxima de 25 de kilometri la ora. Acesta este amplasat central, in zona foii, si amplifica puterea pe care o transmiti prin pedalare cu pana la 225%, astfel ca iti va fi extrem de usor sa te deplasezi.

Pe ecranul computerului amplasat intre coarnele ghidonului vei monitoriza in timp real informatii despre autonomia motorului, viteza atinsa si distanta parcursa.

Tot de aici poti alege cat de mult vrei sa te ajute sistemul de propulsie selectand modul TURBO, SPORT, TOUR sau ECO. Sistemul se adapteaza perfect la ritmul si forta ta de pedalare si iti va fi de un real ajutor, indiferent de suprafata pe care rulezi.

Pentru a se asigura ca nu le scapa nimic, producatorii au setat computerul de bord sa masoare de 1.000 de ori pe secunda viteza, frecventa de pedalare si cuplul, totul pentru a-ti oferi un nivelul optim de asistenta.

Bateria are capacitatea de 400Wh si iti permite sa mergi, in conditii normale de drum, pana la 100 de kilometri, fara s-o incarci. In conditii ideale, autonomia s-ar putea prelungi chiar pana la 200 de kilometri. O poti incarca rapid, in 90 de minute, pana la 50% din capacitate, daca nu ai rabdare sa o lasi 3 ore si jumate in priza, pentru un ciclu complet.

Acumulatorul poate fi detasat cu usurinta, pentru incarcare, deci nu-ti face griji ca trebuie sa iei bicicleta pe sus si s-o duci inauntru la incarcat.

Cadrul bicicletei Cruise E-bike este realizat din aluminiu, astfel ca aceasta ajunge sa cantareasca doar 22 de kilograme, cu tot cu baterie si motor.

Nu trebuie sa-ti faci prea multe probleme nici din cauza penelor, deoarece anvelopele Continental sunt prevazute cu sistem de siguranta si insertii din kevlar, deci sunt extrem de rezistente.

N-ai mai auzit de biciclete BMW? Afla ca producatorul german are deja peste 60 de ani de experienta in acest domeniu si 90 de ani in fabricarea motocicletelor, deci Cruise E-bike atinge aceleasi standarde de performanta ca orice produs consacrat al bavarezilor.

Iti poti comanda noua bicicleta electrica BMW la orice reprezentanta oficiala a marcii, la dealeri sau chiar la centrele de service, la pretul de 2.500 euro, fara TVA.

#BMW bicicleta electrica, #BMW Cruise E bike, #bicicleta electrica Romania , #Shopping