Pasiune fara limita de pret: Piesa LEGO de 14.500 de dolari

Sambata, 08 Decembrie 2012, ora 00:00
3899 citiri
Pasiune fara limita de pret: Piesa LEGO de 14.500 de dolari

Pretul nu este niciodata prea mare atunci cand vine vorba despre pasiunea ta, chiar si atunci cand vorbim despre piesele LEGO.

Daca 14.500 de dolari reprezinta o suma modesta in randul colectionarilor de bijuterii de lux sau articole de arta, iata ca ea tocmai a fost platita si pentru o piesa de LEGO de dimensiuni standard, realizata din 25,56g de aur de 14K.

Este vorba despre o piesa rara, cu o poveste deosebita in spate. Exista doar cateva zeci de astfel de obiecte in lume, realizate chiar la comanda companiei LEGO, pentru a-si recompensa cei mai loiali angajati.

Traditia a inceput in anii '80 si au fost daruite doar una sau doua piese pe an, angajatilor cu o vechime mai mare de 25 de ani la fabrica din Hohenwestedt, Germania sau unor parteneri de afaceri speciali.

Daca doresti sa intri in posesia sa, trebuie sa stii ca o astfel de piesa tocmai a fost vanduta cu ajutorul site-ului BrickEnvy.com, pentru suma de 14.500 de dolari. Asadar, tot ce poti sa faci in momentul de fata este sa te inregistrezi intr-un wishlist. Insa chiar si asa, nimeni nu promite nimic:

"Aceste piese sunt atat de rare, incat cea pe care tocmai am vandut-o este prima oferta din ultimii 20 de ani", a declarat John Hughbanks, presedintele BrickEnvy, pentru Business24.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#piesa lego aur, #suvenir aur, #bijuterii aur, #pasiune pentru lego, #licitatie LegoEnvy , #Shopping