Pasionat de instrumente de scris? Nu rata "Cabinet d'ecriture", in Paris

Sambata, 24 Noiembrie 2012, ora 00:00
2080 citiri
Pasionat de instrumente de scris? Nu rata "Cabinet d'ecriture", in Paris
Foto: mensup.fr

Louis Vuitton deschide "Cabinet d'ecriture", un magaizn in Paris unde vei gasi o sumedenie de instrumente de scris de lux si papetarie speciala. Astfel, din decembrie, poti face un popas ori de cate ori treci pe acolo, sa admiri magazinul decorat cu mobilier vintage si cuferele originale Louis Vuitton cu carti, dar si sa iti reinnoiesti gama de instrumente de scris.

Magazinul se afla in Place Saint-Germain-des-Pres numarul 6, aproape de Cafe de Flore si Les Deux Magots, si te asteapta cu o gama larga de instrumente de scris, de la creioane si stilouri de lux (ballpont, fountain si roller), coperti de piele pentru caiete, seturi de scris si alte produse de papetarie.

Desi Vouitton a creat stilouri inca din 1980, noua gama este mult mai cuprinzatoare si mult mai luxoasa. Un stilou fountain, imbracat in piele de aligator, dotat cu noul sistem care impiedica scurgerea cernelii in avioane, va costa 1.750 de euro, scrie Luxuo.

Foto: luxeplanet.fr

Tot aici, vei putea gasi o calimara Louis Vuitton pentru 35 de euro. In plus, poti comanda instrumente de scris personalizate.

Foto: luxeplanet.fr

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#instrumente scris lux, #Louis Vuitton Cabinet d Ecriture, #magazin instrumente scris Paris , #Shopping