Pasionat de ceasuri si trabucuri cubaneze? Iata combinatia ideala!

Sambata, 11 Aprilie 2015, ora 00:00
3859 citiri
Pasionat de ceasuri si trabucuri cubaneze? Iata combinatia ideala!
Foto: Bell & Ross

Daca esti in cautarea aerului clasic al modei masculine, noul ceas Vintage WW1 Edicion Limitada este accesoriul perfect.

Dupa cum spune si numele sau, ceasul Bell&Ross este produs intr-o serie limtata, ceea ce il face si mai atractiv.

Combinand stilul vintage al modei masculine cu inspiratia data de trabucurile cubaneze, WW1 Edicion Limitada se remarca prin simpletea fermecatoare a detaliilor sale, potrivit Luxatic.

Culoarea cadranului si cea a curelei din piele redau exact nuanta vestitelor Cohiba, trabucurile de protocol ale liderilor politici cubanezi, ceasul fiind un accesoriu ideal pentru fumatoari si nu numai.

Designul este simplu, insa nu si lipsit de farmec. Cifrele inscriptionate pe cadran sunt suflate in aur, pentru a reda fidel aerul epocii decadente de acum un secol.

Mecanismul turbillon se lasa vazut printr-un decupaj al cadranului, care aminteste de un cutter pentru trabucuri, ducand mai departe jocul coincidentelor intentionate practicat de designerii de la Bell&Ross.

Geamul de safir al ceasului este dublat de un capac tot din safir pe spatele, iar carcasa din aur rosu straluceste discret, fara a contrasta cu nuanta de maron inchis a ceasului.

Spre bucuria fumatorilor pasionati, fiecare din cele 99 de exemplare Vintage WW1 Edicion Limitada vine intr-o cutie de lemn dotata cu umidificator si higrometru, perfecta pentru a adaposti o colectie de pana la 50 de trabucuri fine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas lux editie limitata, #ceas vintage Bell Ross, #ceas Vintage WW1 Edicion Limitada , #Shopping