Parfumul anului 2012: Unisex, pe baza de lemn de oud

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 00:00
2966 citiri
Parfumul anului 2012: Unisex, pe baza de lemn de oud

Lemnul de oud este una dintre esentele anului 2012 si aroma in jurul careia trebuie sa graviteze parfumurile pe care le alegi anul acesta. Business24 iti propune in acest weekend o apa de toaleta creata atat pentru ea, cat si pentru el, senzuala si fresh cu tonuri elegante de oud.

Un parfum fresh unisex ar putea fi Carier Essence de Bois, care surprinde prospetimea apei si aroma esentelor lemnoase, in ton cu stilul Cartier conturat prin distinctie si eleganta, rafinament si bun gust.

Anul acesta, recomandarile din domeniul parfumeriei anunta averse puternice de arome noi, senzuale, si patrunzatoare, iar Eau de Cartier Essence de Bois este, cu siguranta, o alegere ce respecta indicatiile specialistilor.

Poti incerca si variantele Concentree, cu o prospetime intensa, sau Essence d'Orange, un parfum cu un miros efervescent de citrice, in aceasta perioada, doua arome perfecte pentru zilele tot mai calduroase din sezonul primavara-vara.

Sticla apei de toaleta este creata in acelasi stil simplu si elegant: transparenta, cu un sistem inovativ si practic de inchidere integrat capacului, pastrand inscriptionat numele parfumului de-a lungul bazei.

Etuiul pastreaza aceeasi eleganta precum cea a celorlalte etuiuri din gama Eau de Cartier. Aici se reiau simbolurile istorice ale Casei Cartier: blazonul, friza si logo-ul rosu Cartier.

#parfum primavara, #parfum fresh, #parfum unisex, #Cartier parfum , #Shopping