(P) Aparitia magazinului online Zenon.ro pe piata produselor de papetarie si birotica

Miercuri, 18 Mai 2016, ora 10:23
3057 citiri
(P) Aparitia magazinului online Zenon.ro pe piata produselor de papetarie si birotica

Zenon.ro este detinut de Smart Office Papet SRL, o companie cu capital 100% romanesc, avand peste 10 ani de experienta si devenind pe parcurs una dintre firmele de top din acest domeniu.

Din 1 februarie, Smart Office Papet SRL si-a achizitionat o noua platforma online inteligenta, care ajuta clienti sa comande mult mai rapid si le ofera posibilitatea de a avea discount-uri automate in functie de cantitatea produselor pe care le comanda. Acest detaliu este foarte important pentru clienti, acestia ne mai fiind nevoiti sa suni la 10 firme pentru a obtine un pret mai bun.

De exemplu, daca doresti sa cumperi 40 de bucati de bibliorafturi, pretul este de 5.49 Ron, dar daca doresti sa cumperi 200 de bucati atunci pretul este de 4.94 Ron.

Un alt avantaj foarte mare al acestui site sunt STOCURILE. In piata din Romania, majoritatea site-urilor nu tin stoc sau daca il au afisat pe site el de fapt nu exista. Pe Zenon.ro poti vedea stocurile CANTITATIV, in timp real!!!

In cazul acesta stii sigur ca, daca faci o comanda pentru 20 de produse, sunt 20 de produse trimise catre tine.

Asadar, intra cu drag pe www.zenon.ro ca sa te convingi de calitatea produselor precum si de preturile foarte convenabile ale acestora.

Consultantii de vanzari te pot ajuta oricand sa iei cea mai buna decizie, raspunsul lor fiind primit in maxim 15 minute pentru fiecare comanda. In plus, gasesti promotii cu discount-uri speciale la peste 500 de produse in fiecare zi.

De exemplu, astazi Hartia de Copiator A4 este la un pret PROMO de 11.95 Ron/top cu TVA si poate ajunge pana la 11.47 Ron/top Cu TVA, in functie de cantitate.

Avand peste 10 de ani de experienta cu mii de clientii multumiti si mii de comenzi livrate in acceasi zi, Zenon.ro stie ce doresti si ce cauti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#magazin online birotica, #birotica online zenon , #Shopping