O noua tehnologie revolutioneaza shopping-ul de haine online

Duminica, 27 Noiembrie 2011, ora 16:47
1492 citiri
O noua tehnologie revolutioneaza shopping-ul de haine online
Aplicatie pentru shopping online

O companie nemteasca este pe cale sa lanseze o noua tehnologie care ne va permite masurarea dimensiunilor corpului pentru a gasi online hainele care ti se potrivesc perfect.

Un instructor virtual iti spune sa te rotesti cu 90 de grade spre stanga si sa stai in diferite pozitii, cum ar fi "a pinguinului". Scopul este captarea a peste 20 de masuri diferite cu ajutorului unui dispozitiv pe care cei mai multi dintre noi il au incorporat in laptop - un simplu webcam.

"Capteaza toate informatiile de care are nevoie un croitor pentru a realiza o haina fix pe masurile tale", spune Asaf Moses, cofondatorul UPcload, compania nemteasca din domeniul tech care a inventat aceasta aplicatie, citat de Reuters. Si totul se petrece online.

Chiar daca comertul online de haine are deja o traditie veche, cumparatorii prefera sa ia cu asalt mall-urile, deoarece nu au incredere ca vor gasi pe internet hainele potrivite.

In ultimii ani, au existat cateva companii tehnologice care au creat noi modalitati care sa le permita oamenilor sa gaseasca online hainele potrivite.

Moses a declarat ca procesul de masurare dureaza doar trei minute si are acuratete perfecta.

Dupa inregistrarea datelor, acestea pot fi upload-ate pe site-urile comerciantilor. Astfel, poti afla daca un tricou marimea M te va strange la piept sau daca este destul de lung pentru a-ti acoperi talia.

#shopping online, #comert online, #ecommerce, #magazin haine online , #Shopping