Nu iti permiti un Mercedes? Opteaza pentru modelul din lemn

Miercuri, 04 Aprilie 2012, ora 18:52
6094 citiri
Nu iti permiti un Mercedes? Opteaza pentru modelul din lemn

Un manufacturier din Druisberg, Germania, a "sculptat" in lemn de teac o masina la dimensiuni reale dupa modelul Mercedes 300SL.

Masina din lemn dispune de toate elementele care fac din SL300 unul dintre cele mai apreciare modele ale producatorului german, scrie Bornrich.

Optiunile care fac din modelul de lemn o replica veritabila a modelului real sunt usile functionale, butoanele din lemn de pe board si chiar un set de bagaje din lemn care se asorteaza cu "designul" masinii. Masina fabricata la Druisberg este "prevazuta" cu un radio de bord din lemn si volan, ambele asemanatoare cu cele pe de modelul real.

Modelul din lemn se aseamana cu masina Mercedes 300SL si in ceea ce priveste elementele de la exterior. Sculpturile detaliate de pe capota masinii, oglinda si farurile par a fi identice cu cele ale modelul real.

Capacele de la roti, barele de protectie, portbagajul si placa de inmatriculare, toate respecta matricea masinii Mercedes SL300.

Modelul a fost vandut pe eBay cu 8.000 de euro.

Mercedes-Benz 300SL Gullwing este modelul lansat de Mercedes in 1954, devenit faimoas datorita portierelor ce se deschid in sus. Acestea ii dau si numele, "gullwing" insemnand, pescarus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#masina lemn Mercedes, #model lemn Mercedes, #Mercedes SL lemn , #Shopping