Noua colectie Swarovski, perfecta pentru fetita ta

Sambata, 14 Iulie 2012, ora 00:00
2650 citiri
Noua colectie Swarovski, perfecta pentru fetita ta

Swarovski a lansat colectia toamna-iarna 2012-2013, alcatuita din bratari charm-uri si brose potrivite pentru adolescenta ta. Bijuteriile au influente baroce si "rock", oferind numeroase variante de personalizare.

Nathalie Colin, Directorul de creatie Swarovski, prezinta colectia ca pe un set de bijuterii care exprima personalitatea femeii pornind de la ideea de aristocrata, pana la indrazneata.

Business24, insa, iti prezinta colectia "Kingdom of Jewles" ca pe o alternativa inteligenta la cadourile pe care le aduci fetitei tale din calatoriile tale de afaceri din Franta, Marea Britanie sau alte tari cu magazine mari Swarowski.

"Ador ideea de a-ti schimba bijuteriile in functie de emotiile tale, in functie de tinuta si ocazii. Pandantivele odera o carianta amuzanta de a simboliza starea ta de moment. Mi-am inchipuit aceste charm-uri pentru o fata moderna care vrea sa isi exprime numeroasele fatete ale personalitatii sale de la rocker la arisocrat, din Paris pana in Orient", explica designerul colectiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cadouri calatorii, #bijuterii Swarovski, #colectie Swarovski toamna , #Shopping