Montblanc merge pe urmele lui Vasco da Gama - editie limitata la 18 exemplare

Sambata, 24 Ianuarie 2015, ora 00:00
5492 citiri
Montblanc merge pe urmele lui Vasco da Gama - editie limitata la 18 exemplare
Foto: Luxatic

Montblanc a uluit asistenta prezenta la Salonul international de inalta orologerie de la Geneva cu noua sa editie limitata de ceasuri Villeret Tourbillon Cylindrique Geospheres Vasco da Gama.

Bijuteria incantatoare se doreste a fi in acelasi timp un omagiu adus exploratorului portughez, dar si un simbol al globalizarii, informeaza revista Luxatic.

Cu un cadran scos in evidenta de cele doua emisfere ale globului pamantesc, puse in valoare printr-un efect tridimensional, Montblanc Vasco da Gama este un accesoriu care iti va starni pofta de aventura.

Ceasul are o carcasa din aur roz si va fi produs in doar 18 exemplare. Pretul este si el pe masura: costa un pic mai mult de 200.000 de euro.

Functiile sale respecta perfect necesitatile unui calator pasionat. Trei fusuri orare, cu ora locala afisata in prim plan sunt expuse in acelasi timp pe ecran.

Intorcand ceasul vei observa numele a 24 de orase de pe glob, iar de aici poti seta imediat ora locala.

Mecanismul sau fin, aspectul impecabil si functiile multiple fac din acest accesoriu de lux o dotare indispensabila oricarui adept al unui stil de viata activ.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Montblanc Vasco da Gama, #Montblanc ceas editie limitata , #Shopping