Montblanc lanseaza ceasul care te poarta in timp pe urmele lui Vasco Da Gama

Sambata, 14 Martie 2015, ora 00:00
3161 citiri
Montblanc lanseaza ceasul care te poarta in timp pe urmele lui Vasco Da Gama
Foto: Haute Time

Montblanc continua seria ceasurilor de lux dedicate exploratorului Vasco da Gama cu o bijuterie de ceas a carui finete este remarcabila de la prima vedere.

"Montbalnc Chronometrie Quantieme Annuel Vasco Da Gama reda placerea calatorului de a calatori oferind si un strop de creativitate si frumusete.

Reprezentarea timpului si spatiului in aceasta serie de ceasuri este foarte interesanta din punct de vedere estetic", explica Jerome Lambert, directorul companiei, citat de revista Haute Time.

Chronometrie Quantieme Annuel este cel mai nou exemplar al colectiei Vasco da Gama initiata de Montblanc si poate fi considerat chiar piesa de rezistenta a acesteia.

Cadranul in stil Quantieme Annuel reda intr-un mod elegant ora si data, in timp ce partea inferioara adaposteste un ecran cu fazele lunii si constelatiile vizibile din emisfera sudica.

Accesoriul masculin ar fi fost un excelent instrument de navigatie la bordul corabiei San Gabriel, cea cu care portughezul a efectuat prima sa calatorie spre India.

Tot pentru a-ti aminti de temerarul navigator portughez, partea din spate a ceasului ascunde atat modelul stilizat al navei lui da Gama, cat si semnatura acestuia, ambele fiind gravate in capacul de cristal al carcasei.

Gama de lux a modelului are 238 de exemplare avand carcasa din aur, numarul acestora fiind stabilit dupa inaltimea la care se afla farul de la Cape Point (238 de metri peste nivelul marii), ultimul avanpost al civilizatiei europene cunoscut inainte de calatoria exploratorului portughez.

O alta serie de 316 ceasuri avand carcasa din otel va fi disponibila pe piata.

#ceas comemorativ Vasco da Gama, #colectie ceasuri Montblanc Vasco da Gama, #ceas lux Montblanc , #Shopping