Monster Diesel: O bijuterie marca Ducati si Diesel

Marti, 20 Martie 2012, ora 18:43
2519 citiri
Monster Diesel: O bijuterie marca Ducati si Diesel

Brandul de fashion Diesel si producatorul de motociclete Ducati au colaborat pentru a crea Monster Diesel, un motor cu design army, care poate atinge 225 km/h.

Noua versiune personalizata este rezultatul unei colaborari care a inceput anul trecut cu sponsorizarea oferita de Diesel echipei de curse Ducati. Ambele branduri reprezinta inovare in tehnologie si design italian, care se refecta in conceputul Ducati Monster, potrivit Bornrich.

Echipa de designeri de la Ducati Design Center si fondatorul Diesel, Renzo Rosso au ales ca tema de lucru pentru noul model, armata. Noul Diesel Monster este conceput din punct de vedere tehnic dupa modelul Ducati Monster 1100EVO.

Combinatiile de culori utilizate in designul motocicletei amintesc de stilul "army".

Scaunul motorului, marca Diesel poate fi personalizat cu o serie de detalii pe placa metalica fixata pe capacul scanului pasagerului. Monster Diesel este dotat cu un motor Desmodue Evoluzione.

Monster Ducati are un consum de 4,8 litri la 100 de km si poate atinge viteza maxima de 225 km/h. Motocicleta ajunge in 3.6 secunde de la 0 la 100 de km/h. Monster Ducati are un rezervor de 13 litri si o greutate totala de 175 de kg.

Motocicleta Monster Diesel va fi disponibila in magazinele din intreaga lume, pretul de pornire fiind de 13.795 de dolari. In plus, pentru cei care nu isi permit motorul pot alege din colectia de imbracaminte disponibila in magazinele online Diesel cat si la dealerii Ducati incepand cu mijlocul lunii aprilie.

#motocicleta Monster Diesel, #motor Monster Diesel, #pret motocicleta Monster Diesel, #parteneriat Ducati Diesel , #Shopping