Mobilier de lux: Invata de la bogatii lumii cum sa iti decorezi baia

Miercuri, 07 Martie 2012, ora 13:07
6734 citiri
Mobilier de lux: Invata de la bogatii lumii cum sa iti decorezi baia

Achzitiile excentrice facute de miliardarii lumii nu mai sunt o noutate. Fie ca este vorba despre perdele de aur pentru baie sau cea mai scumpa gresie, casele miliardarilor pot fi o sursa de inspiratie.

Dennis Kozlowski, draperie de dus din aur

Dennis Kozlowski, fostul director executiv al Tyco, o companie de productie la nivel mondial, are in baie o perdea de dus confectionata din aur. Acesta perdea costa 6.000 de dolari.

Kazlowski este recunoscut pentru stilul de viata extravagant, sustinut de boomul economic de la sfarsitul anilor 1990 si pana la inceputul anilor 2000. El a cheltuit 30 de milioane de dolari pentru apartamentul din New York.

Pe langa acestea, Kazlowski a mai cheltuit un milion de dolari pentru a organiza o petrecere aniversara pentru cea de-a doua sotie, Karen Mayo. Petrecerea extravaganta a fost organizata pe insula Sardinia, la petrecere fiind "prezenta" si o statuie de gheata reprezentand sculptura "David", realizata de Michelangelo care "oferea" vodka Stolichnaya.

Donald Trump, baie pavata cu lapis lazuli

Apartamentul de 33 de milioane de dolari pe care miliardarul Donald Trump il detine in New York are o baie pavata cu lapis lazuli, un amestec de minerale de culoare albastra. Este considerata a fi una dintre cele mai vechi pietre de pe pamant. Unele culturi stravechi pretuiau lapis lazuli mai mult decat aurul! Pentru Egiptenii si Babilonienii, Lapis Lazuli era considerat o piatra sacra.

Magnatul imobiliar Donald Trump este recunoscut pentru achizitiile excentrice. In topul preferintelor miliardarului sunt obiectele de aur, el detinand atat o motocicleta din aur cat si un avion cu accesorii de baie placate cu aur.

Paul Teutul Senior, fondatorul companiei Orange County Choppers a construit pentru miliardar o motocicleta din aur de 24 de carate, gravand numele miliardarului pentru a personaliza motorul.

O alta achizitie extravaganta facuta de miliardarul Donald Trump este avionul de 100 de milioane de dolari cumparat de la cofondatorul Microsoft, Paul Allen. Aparatul de zbor are accesorii de baie placate cu aur, centuri de siguranta incrustate cu acelasi metal pretios, iar numele Trump este marcat pe exterior si pe multe alte obiecte din interior.

Extravagantele avionului sunt robinetele si centurile de siguranta placate cu aur, plafoanele acoperite cu piele de caprioara si televizorul imens, cu ecran plat, la care pot fi vizionate peste 1.000 de filme.

Donatela Versace, scaun pe piele in baie

Mobilierul din apartamentul detinut de designerul Donatella Versace in Milano resepecta principiile haute design. Designerul vestimentar si-a decorat baia cu un scaun negru de piele, o statuie Buddha dar si cu o oglinda imensa care refecta privelistile din gradina.

Versace inseamna aproape prin definitie lux, opulenta, bogatie de detalii care ies rapid in evidenta si ornamente pe care nu te-ai fi gandit in veci sa le asezi unul langa altul.

Animal print combinat cu albastru electric si portocaliu, un corp intreg de mobilier numai pentru parfumuri sunt decoratiunile folosite in designul locuintei. Unele dintre culorile folosite pentru decoratiuni interioare se regasesc si in cele mai recente colectii vestimentare Versace.

Ralph Lauren, oglinzile inca la moda

Ralph Lauren a optat pentru numeroase oglinzi si dulapuri lacuite care sa reflecte lumina. Desigur nu lipsesc podelele de marmura Thassos. Optiunile de design interor pe care le-a ales Lauren ii permite sa se bucure de privelistile din Central Park in orice.

Ralph Lauren, nascut Ralph Liftshitz, in Bronx, a facut bani inca din liceu, cand vindea cravate colegilor sai de clasa. A frecventat timp de doi ani cursurile colegiului din Baruch, dar nu l-a absolvit niciodata. In prezent, Polo Ralph Lauren incaseaza anual peste 400 de milioane de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#decoratiuni baie bogati, #oameni bogati design baie, #bogatii lumi casa, #achizitii execntrice oameni bogati , #Shopping