Miliardarii Facebook, in cautare de investitii: O casa de 45 mil. dolari

Luni, 28 Mai 2012, ora 13:01
2073 citiri
Miliardarii Facebook, in cautare de investitii: O casa de 45 mil. dolari

Listarea Publica Initiala a Facebook a adus "botezul" altor 1.000 de tineri miliardari din randul investitorii si angajatilor retelei de socializare. Dintre acestia, unul deja pare sa aiba planuri cu castigurile din actiunile Facebook fiind interesat sa cumpere o casa estimata la 45 de milioane de dolari.

Desi pretul locuintei a crescut cu 4,9 milioane de dolari de la prima oferta, acesta nu pare sa impiedice unul dintre castigatorii loteriei Facebook, scrie Bornrich.

Locuinta construinta din 1862 se intinde pe o suprafata de 2.136 mp, fiind prevazuta printre altele cu un teren de baschet. Considerata de specialistii in imobiliare cea mai spectaculoasa proprietate care se gaseste in prezent pe piata, casa a fost renovata in 2001.

Dupa a fost mult timp un magazin de pantofi, o parte din aceasta fiind utilizata ca depozit, arhitectii ar reusit sa transforme casa intr-o resedinta eleganta, scara interioara amintind de un palat renascentist.

Arhitectii Studio Rivelli au avut in vedere, in cadrul renovarii din 2001 sa pastreze parti din arhitectura initiala, dand intregii locuite o nota de originalitate. Lobby-ul este pavat cu marmura iar bucataria este dotata cu aparatura "high-tech".

Urmariti stilul de viata a lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, sau ale co-fondatorilor Dustin Moskovitz, Sean Parker sau Peter Thiel. Care credeti ca va fi proprietarul locuintei de 45 de milioane de dolari?

#miliardari Facebook casa, #casa scumpa Facebook, #achizitie scumpa miliardari Facebook, #investitii miliardari Facebook , #Shopping