Mercedes-Benz prezinta colectia de cadouri de Craciun 2011

Luni, 14 Noiembrie 2011, ora 08:36
2930 citiri
Mercedes-Benz prezinta colectia de cadouri de Craciun 2011
Foto: Mercedes Benz/ SURSA: Luxedb

Mercedes Benz a lansat colectia unica de Craciun, editia 2011, cu numeroase cadouri de lux pentru intreaga familie. Producatorul de masini ofera, astfel, solutia perfecta pentru oamenii care dispun de un buget generos cu care sa aduca atmosfera sarbatorilor de iarna si acasa.

De la ceasuri incrustate cu cristale Swarovsky, pana la pixuri cu steaua Mercedes in capat, masini in miniatura pentru copiii intre 3 si 5 ani sau masini adevarate, Mercedes-Benz este determinat sa iti umple complet lista de cumparaturi anul acesta, scrie Luxedb.

Nu in ultimul rand, poti alege chiar si un Mercedes adevarat, decorat in spiritul Craciunului.

Intr-adevar, nu prea ai cum sa gresesti cand vrei sa faci un cadoou de lux si alegi un produs cu logo-ul Mercedes Benz. Chiar si cele mai banale obiecte prind valoare, multumita unui nume deja consacrat in industria luxury.

Poti alege dintre ceasurile incrustate cu cristale Swarovski, portofele de piele, pixuri cu gel care au in varf steaua Mercedes, cravate Olymp lucrate de mana 100% din matase, agende din piele si diamante, si chiar masinute cu pedale SL pentru copii intre 3 si 5 ani.

Desigur, persoana iubita va fi mai mult decat incantata chiar si cu o masina Mercedes, cadou de Mos Craciun!

#cadouri Craciun Mercedes, #cadouri lux Craciun, #colectie Mercedes Benz , #Shopping