Mega Mall inaugureaza o rampa exterioara de acces rapid in parcare, unica in Europa

Luni, 06 Iunie 2016, ora 10:04
3321 citiri
Mega Mall inaugureaza o rampa exterioara de acces rapid in parcare, unica in Europa

Mega Mall Bucuresti, centrul comercial cu cea mai mare suprafata construita din Romania, a inaugurat calea rapida de acces, in urma unei investitii totale de 650.000 de euro.

Caracteristicile tehnice, lungimea de 160 de metri si inaltimea comparabila cu a unui bloc de 10 etaje, fac acest proiect unic in Europa si reprezinta o inovatie functionala pentru industria locala de retail.

Intrarea se face prin Bulevardul Pierre de Coubertin, noua rampa oferind acces mult mai rapid si usor in parcarea Mega Mall, cu o capacitate totala de 3.000 de locuri, dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperis.

De asemenea, ca urmare a introducerii acestei facilitati, vizitatorii centrului comercial pot ajunge direct la zona de food court si divertisment de la nivelul doi, una dintre atractiile principale Mega Mall, datorita varietatii serviciilor si dimensiunilor impresionante (suprafata echivalenta a 2 terenuri de fotbal).

"Odata cu acest proiect, am reusit sa mai asezam o caramida la baza promisiunii pe care ne-am facut-o atat noua, cat si comunitatii bucurestene: aceea de a construi cel mai modern centru comercial, dar si de a le oferi celor care ne trec pragul o experienta completa de petrecere a timpului liber. Rampa este o solutie inovatoare in peisajul local de retail, ce le va oferi vizitatorilor acces usor si rapid in mall si va ajuta la fluidizarea traficului in parcare", a declarat Alexandru Suiu, Center Manager Mega Mall.

Pe langa premiera legata de lansarea rampei, Mega Mall a primit recent si distinctia "Building of the Year" in cadrul Europe Real Estate Quality Awards (CEEQA), cea mai importanta competitie internationala din sectorul imobiliar. Evenimentul de acordare a premiilor este organizat in parteneriat cu publicatia britanica Financial Times si recompenseaza inovatia in proiectele imobiliare din regiune.

#Mega Mall rampa parcare, #acces parcare Mega Mall, #parcare Mega Mall Bucuresti , #Shopping