Martisor 2012: Ce cumperi si de unde

Miercuri, 29 Februarie 2012, ora 12:20
3652 citiri
Martisor 2012: Ce cumperi si de unde
Cumparaturi pentru 1 Martie / Sursa foto: stiridecluj.ro

La doar o zi pana la 1 Martie, librariile si muzeele din Bucuresti se intrec in oferte care mai de care mai interesante. Afla care "trendurile" din acest an.

Carturesti, "Pachetele de primavara"

In perioada 28 februarie - 8 martie Carturesti organizeaza un targ de martisor denumit "Pachetele de Primavara".

Carti, filme, ceaiuri, muzici, martisoare si accesorii sunt propunerile Carturesti pentru cadourile de 1 Martie.

La Carturesti Verona se gasesc martiosare mai "pretioase", creatii ale designerilor autohtoni: brose, coliere, pandantive.

Cele mai noi albume Adele, Lana del Rey, Leonard Cohen, Alexandru Andries, Lykke Li, Kate Bush pot deveni un martisor apreciat.

Puteti opta pentru diverse combinatii, pachetelul rezultat devenind un martisor unic.

Diverta, "Martigami"

Diverta Baneasa Shopping City propune in acest an martisoarele origami. Pe data de 4 martie, de la ora 15.00 la Diverta Baneasa Shopping City organizeaza un curs de origami pentru copii.

Origami este arta impaturirii hartiei colorate pentru a obtine reprezentari ale unor animale, flori ori obiecte.

Targul Martisorului la Palatul Copiilor

Traditia targurilor de la Sala Palatului va continua si in acest an cu Targul de Martisor. Deschis in perioada 24 februarie - 1 martie, la targ vei gasi martisoare si idei de cadouri de la cani, pahare, rame foto, magneti, felicitari pana la gama variata de produse unicat.

Pentru un martisor "mai pretios" poti alege din variantele de bijuterii din aur, argint, Murano, perle de cultura, pietre Swarovski, pietre pretioase, cosmetice, produse handmade, obiecte realizate de artisti plastici si populari. Intrarea este gratuita.

Geo Expo Martisor la Muzeul de Geologie

In perioada 24 februarie - 4 martie la Muzeul National de Geologie puteti cumpara martisoare din cristale brute sau slefuite, bijuterii, obiecte de decor din ametist, citrin, turmalina sau beril. In ziua de 1 martie doamnele, domnisoarele si copiii beneficiaza de intrare gratuita. In celelalte zile, pretul de intrare este de 4 lei.

De Martisor la Muzeul Satului

In perioada 20 februarie - 8 martie la Muzeul Satului are loc targul "De Martisor", unde poti achizitiona martisoare unice confectionate de artistii plastici. Biletul intrare este de 6 lei pentru adulti si 3 lei pentru elevi, studenti si pensionari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#martisoare Carturesti, #martisoare handmade, #martisoare lucrate manual, #targuri de martisoare , #Shopping