Martisoarele lucrate manual, cadoul potrivit pentru inceputul primaverii

Duminica, 26 Februarie 2012, ora 14:42
8964 citiri
Martisoarele lucrate manual, cadoul potrivit pentru inceputul primaverii

Daca ti-ai propus sa faci cadou cele mai frumoase martisoare, atunci afla unde gasesti martisoare lucrate de artisti plastici, handmade, gastronomice sau muzicale.

Targul Martisorului la Palatul Copiilor

Traditia targurilor de la Sala Palatului va continua si in acest an cu Targul de Martisor. Deschis in perioada 24 februarie - 1 martie, la targ vei gasi martisoare si idei de cadouri de la ccani, pahare, rame foto, magneti, felicitari pana la gama variata de produse unicat, potrivit acasa.ro.

Pentru un martisor "mai pretios" poti alege din variantele de bijuterii din aur, argint, Murano, perle de cultura, pietre Swarovski, pietre pretioase, cosmetice, produse handmade, obiecte realizate de artisti plastici si populari. Intrarea este gratuita.

Geo Expo Martisor la Muzeul de Geologie

In perioada 24 februarie - 4 martie la Muzeul National de Geologie puteti cumpara martisoare din cristale brute sau slefuite, bijuterii, obiecte de decor din ametist, citrin, turmalina sau beril. In ziua de 1 martie doamnele, domnisoarele si copiii beneficiaza de intrare gratuita. In celelalte zile, pretul de intrare este de 4 lei.

De Martisor, Palatul Sutu

La Palatul Sutu in zilele de 26 si 27 februarie, are loc targul handmade de Martisor. La targ vei gasi cercei si margele lucrate din lut, lemn sau pasta fimo.

Targul Martisorului la Muzeul Taranului Roman

Targul de la Muzeul Taranului Roman, deschis intre 24-29 februarie vine in intampinarea celor care cauta martisoare speciale. Peste 200 de mesteri tarani, artisti plastici si studenti te asteapta sa targuiesti martisoare traditionale, martisoare de criza si suprarealiste, vintage si recycle, mesterite din lut, textile, lana, hartie sau fetru.

Nu vor lipsi nici martisoarele gastronomice: turta dulce, dulceturi, zacusca, gem de prune, kurtos kalacs, prajiturele de Alexandria si de Baia Mare, suc de mere de Malancrav, miere si alte bunatati. Pretul de intrare este de 6 lei.

De Martisor la Muzeul Satului

In perioada 20 februarie - 8 martie la Muzeul Satului are loc targul "De Martisor", unde poti achizitiona martisoare unice confectionate de artistii plastici. Biletul intrare este de 6 lei pentru adulti si 3 lei pentru elevi, studenti si pensionari.

Atelier de martisoare, Ceainaria Serindipity

Daca vrei sa faci cadou un martisor realizat chiar de tine, le poti confectiona pe 26 februarie la Atelierul de martisoare. Pentru o sedinta de doua ore vei plati 45 de lei, in pret fiind incluse materialele, indrumarea, un ceai aromat si fursecuri.

Concert Paula Seling, Mojo

Un martisor muzical poate fi o varianta insipirata de cadou. Joi, 1 martie 2012, in Mojo Music Club din Bucuresti va concerta Paula Seling & Band. Pretul unul bilet de intrare este de 15 lei.

Concert Vunk, Club Tribute

O alta varianta pentru un martisor muzical este concertul Vunk din Club Tribute. Alaturi de Vunk vor canta Alexandra Ungureanu, Maria Radu, Alexandra Usurelu si Julie Savuica. Pretul unui bilet este de 30 de lei.

#targuri martisor, #concerte martisor, #idei martisor , #Shopping