Martisoare elegante pentru doamne speciale. Ce alegi?

Sambata, 01 Martie 2014, ora 00:00
8466 citiri
Martisoare elegante pentru doamne speciale. Ce alegi?
Foto: Crystal Fashion

Un martisor special, pentru o doamna importanta din grupul tau, impune un anumit nivel de eleganta. Poti alege o bijuterie personalizata, una cu cristale Swarovski rosu-alb sau, pur si simplu o piesa din sticla suflata, in stilul celor realizate de artistul Ioan Nemtoi.

Cel mai bun exemplu de bijuterie personalizata la extrem este abordarea promovata de brandul Pandora in intreaga lume.

Tot ce trebuie sa faci este un exercitiu de memorie, sa-i regasesti stilul, si apoi incepi sa construiesti bijuteria. Configurarea porneste de la tipul de metal pretios, la tipul de accesoriu, dimensiuni, culori si pandantive sau asa-numitele "charm"-uri.

Foto: Pandora

Perfect pentru un inceput de martie benefic relatiilor de business, nu-i asa? Magazinul are si reprezentante fizice in Bucuresti, insa poti face personalizarea chiar si online.

Foto: Ioan Nemtoi

Daca vrei sa mergi mai departe, poti sa faci un cadou ce poate fi pastrat chiar si pe birou, daca nu in livingul personal. O vaza sau un obiect decorativ realizat din sticla, de artistul roman Ioan Nemtoi, este o alegere inspirata.

Nemtoi a fost prezent cu operele sale la numeroase expozitii internationale, romanul fiind considerat unul dintre cei mai apreciati artisti contemporani datorita tehnicii sale impecabile de a da viata sticlei prin suflare.

Vei gasi galeriile in Bucuresti la Han Tei-Lipscani, dar si pe Calea Victoriei, insa poti comanda chiar si online creatiile sale, pe NemtoiGallery.com.

Foto: Crystal Fashion

In cazul in care nu vrei sa mergi in extrema formalismului, si preferi un martisor mai aproape de simbolului firului rosu cu alb, Business24 iti recomanda fie o pereche de cercei simpli, rotunzi, cu surub si pietre Swarovski alb-rosu, fie o bratara rosie cu un charm "argintiu", acoperit cu Swarovski.

Foto: Crystal Fashion

Nu vei da gres cu un astfel de martisor: nu va parea nici prea atent ales, dar nici unul dintre zecile de martisoare pe care le oferi in jur cu aceasta ocazie.

Bijuteriile sunt printre singurele cu pietre reale Swarovski din Romania si pot fi comandate online pe site-ul producatorului Crystal Fashion.

#martisoare scumpe, #martisoare elegante, #martisor partenera afaceri , #Shopping