Luxul suprem e la mana ta! Parmigiani si Bugatti, un parteneriat ideal

Sambata, 14 Februarie 2015, ora 00:00
4085 citiri
Luxul suprem e la mana ta! Parmigiani si Bugatti, un parteneriat ideal
Foto: Motor Authority

Ce ti-ai putea dori mai mult de la un ceas de lux decat sa reflecte forta bruta a unei masini sport de colectie?

Dupa 11 ani de colaborare neintrerupta, Parmigiani si Bugatti sunt dovada vie ca finetea orologierilor elvetieni si exuberanta stilului dat de creatiile auto Bugatti pot coexista.

In 2004, cele doua companii si-au lansat parteneriatul prin seria de ceasuri Bugatti Type 370, insa abia la aniversarea unui deceniu de colaborare luxul reflectat de accesoriile Parmigiani a atins cota suprema, potrivit Watch Gallery.

La fel ca masinile de lux Bugatti, ceasurile din gama Bugatti Type 370 au fost produse de-al lungul anilor in serii limitate si cu preturi prohibitive pana si pentru detinatorii legendarelor automobile sport.

Lovitura de gratie a fost data insa prin lansarea a trei ceasuri unice, odata cu aniversarea unui deceniu de colaborare Parmigiani-Bugatti.

Pretul la care se vinde oricare dintre cele trei piese unice Parmigiani-Bugatti atinge aproape o jumatate de milion de dolari.

Acestea se adauga celorlalte ceasuri inspirate de masinile sport Bugatti care au iesit din mana orologierilor elvetieni.

Putem vorbi aici de Parmigiani Bugatti Super Sport, un model inspirat de Bugatti Veyron Super Sport, cu cadranul aplicat lateral reflecta exact stilul supermasinii sport de lux.

Atalante este un alt ceas din seria Parmigiani-Bugatti, cu aspect clasic si cadran rotund, mai mic, care a fost inclus chiar si in randul accesoriilor feminine.

Nici colectia Parmigiani Bugatti Aerolithe Flyback Chronograph, lansata anul trecut, nu poate fi ignorata, ceasul Aerolithe fiind considerat emblematic pentru istoria marcii auto franceze.

Este si singurul ceas care re cadranul inscriptionat cu numele Bugatti in locul initialelor EB ale fondatorului companiei auto.

Exista desigur si o multime de alte ceasuri Parmigiani mai accesibile, pe care le poti vedea aici.

#ceas lux Parmigiani Bugatti, #Parmigiani Bugatti editie aniversara , #Shopping