Komoder lanseaza gama de fotolii cu masaj iRest Design 2015

Vineri, 30 Octombrie 2015, ora 15:00
1937 citiri
Komoder lanseaza gama de fotolii cu masaj iRest Design 2015

Komoder adreseaza o noua invitatie la relaxare si revigorare prin lansarea gamei de produse iRest Design 2015.

Noile fotolii de masaj reprezinta o demonstratie de excelenta in materie de design, performanta si functionalitate si propun un model inovator de relaxare si terapie prin masaj, in care tehnicile personalizate intalnesc tehnologia internationala de varf si controlul inteligent de pe orice dispozitiv mobil.

iRest este in primul rand numele celui mai cunoscut producator de fotolii de masaj, aparate si sisteme de acest fel, fabricile sale fiind recunoscute pe plan international si certificate in conformitate cu normele europene.

Nu cu mult timp in urma, producatorul a stabilit un nou standard de performanta prin linia de fotolii cu masaj iRest Design 2015, cea mai noua gama fabricata in acest an, ce cuprinde 7 fotolii de masaj - iRest A55-1, iRest A55-2, iRest A39, iRest A382, iRest A85-1, iRest A86-1, iRest A90 - disponibile in Romania prin Komoder.

Tehnica de masaj superioara si personalizata

Conceptul de baza al fotoliilor din gama iRest Design 2015 incorporeaza perfect inovatia si posibilitatea de a personaliza cu precizie fiecare sesiune de masaj.

Astfel, in functie de fotoliul cu masaj ales, utilizatorul va beneficia de tehnica superioara pe care masajul 2D sau 3D o ofera.

Dintre acestea, tehnologia 3D promite o experienta similara celei oferite de un maseur profesionist, datorita sistemului de role care imita perfect miscarea mainilor, pentru a executa cele mai relaxante si eficiente tehnici de masaj: lovire usoara, framantare, strangerea si framantarea umerilor, rulare si altele.

Creata pentru a raspunde unei game extrem variate de necesitati, gama iRest Design 2015 se remarca print posibilitatea de a personaliza perfect fiecare sesiune de masaj.

Una dintre noutatile gamei este tehnologia de masaj reglabil pentru umeri si tipul de masaj vertical pentru antebrate.

Functii imbunatatite pentru un masaj complet

Asa cum o dovedeste fiecare model din gama iRest Design 2015, orice detaliu conteaza si fiecare parte a corpului primeste o atentie deosebita.

Astfel, puteti opta pentru modelele cu sina curbata in forma de "S", care ofera un masaj complet, de la cap pana la picioare, sau pentru modelele cu sina curbata in forma de "L", care permite masajul de la cap la sezut.

Puteti, de asemenea, sa alegeti unul dintre fotoliile de masaj imbunatatite, prevazute cu perne cu aer verticale pentru masarea mai eficienta a antebratelor.

Pentru o senzatie de confort si relaxare deplina, incercati si sistemul de incalzire a spatelui, care activeaza celulele, stimuleaza metabolismul si creste eficienta masajului, disponibil la sase dintre cele sapte modele iRest Design 2015. Iar lista de functii si beneficii nu se opreste aici.

Fotolii de masaj usor de controlat, direct de pe telefonul mobil

Cand se vorbeste despre performantele iRest Design 2015, una dintre cele mai importante inovatii o reprezinta posibilitatea de a controla doua dintre modele, A86-1 si A85-1, de pe orice dispozitiv mobil.

Dupa descarcarea aplicatiei gratuite pentru iPhone sau iPad sau Android, utilizatorul va putea sa controleze functiile fotoliului sau in mod practic si rapid, cu o simpla conectare prin Smart Bluetooth.

Testare gratuita si servicii performante pentru clienti

Komoder acorda o atentie speciala satisfactiei clientilor sai, motiv pentru care toate modelele din aceasta gama pot fi testate gratuit in showroom-ul Komoder din Bucuresti (Bulevardul Ghencea nr. 126-132).

De asemenea, clientii vor beneficia gratuit de montaj, manipulare si training, realizate de angajatii companiei, precum si de un serviciu de livrare imbunatatit incepand cu luna octombrie. Livrarea se face cu flota proprie in Bucuresti, in aceeasi zi sau cel tarziu a doua zi.

Despre KOMODER

Komoder este importator si distribuitor autorizat al fotoliilor de masaj iRest, Inada, Panasonic, Tokuyo si Humantouch. Produsele distribuite sunt recomandate atat pentru relaxare, cat si in scopuri medicale. Pentru mai multe informatii despre companie si produse, accesati site-ul www.komoder.ro sau vizitati showroom-ul nostru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#fotoliu masaj iRest Design 2015, #fotoliu masaj Komoder , #Shopping