Iti plac cursele de masini? Slot Mods ti le aduce acasa

Miercuri, 28 Decembrie 2011, ora 20:30
3651 citiri
Iti plac cursele de masini? Slot Mods ti le aduce acasa

Realizata in corpul unei masini de curse RCR 917, replica celebrei curse Sebring din 1971, produsa de Slot Mods, poate aduce in casa ta cursele de masini.

Replica acestei piste pentru curse de masini este realizata cu foarte mult realism, din fibra de sticla, lemn, aluminiu si anvelope reale pentru masinutele angajate in cursa, potrivit Bornrich.com.

In plus, pista este conturata cu marcaje originale, toate detaliile de la steagul in carouri la pozitionarea automobilelor pe pista au fost gandite in cele mai mici detalii.

In ceea ce priveste caracteristicile de constructie, detaliile precum banerele lucrate manual din aluminiu, farurile si stopurile de pe pista, pista lucrata manual din lemn cat si copacii si structurile de constructii din zona, acestea sporesc placerea jocului.

Pentru cei carora le plac cursele de masini reale, si nu sunt atat de atrasi de stimularile propuse de jocurile video, aceasta pista in miniatura mascata intr-o masina de curse ar putea fi cadoul perfect de sarbatori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Slot Mods, #cursa masini, #pista cursa masini, #joc cursa masini , #Shopping