Iti doresti propriul gratar? Vezi cele mai avangardiste modele

Miercuri, 01 Mai 2013, ora 00:00
3159 citiri
Iti doresti propriul gratar? Vezi cele mai avangardiste modele

Gratarul este piesa de rezistenta de 1 mai, iar producatorii s-au intrecut in a oferi cele mai inedite abordari pentru ustensilele pe care le folosesti ori de cate ori vrei sa petreci timp de calitate la padure sau chiar in curtea ta.

Chiar daca nu mai ai prea mult timp sa schimbi clasicul gratar din dotare pentru minivacanta de 1 mai, Business24 iti prezinta cateva modele care te vor pune pe ganduri, cel putin.

De la gratarul care se transforma in masuta de cafea pana la cel dotat cu iPod si toate ustensilele integrate, in mod sigur vei gasi ceva ce te va inspira pentru urmatoarea achizitie.

Gratarul Voyage cu iPod

Voyage este un gratar mobil echipat ustensilele necesare, dar si diverse piese de mobilier, ideal pentru o masa la curte.

Conceput pentru persoanele care prefera gratarele in curte, Voyage este echipat cu masa, scaune, masina de spalat vasele, frigider si chiar un iPod, scrie Tuvie.

Pentru aspectul inedit al gratarului Voyage, designerii He Cheng, Lou Wanlan, Zhang Wenjun si Liao Hui au castigat premiul cel mare la concursul international Red Dot.

Gratarul Druida din otel inoxidabil

Gratarul Druida este confectionat din otel inoxidabil si este dotat cu un sistem de autocuratare. Numele gratarului vine de la cazanele druidice de la care designerii s-au inspirat, preluand forma, potrivit dezeen.com.

Gratarul contine un castron prins de capacul de otel. Piciorul gratarului este confectionat din lemn de mahon.

"Datorita designului sau, gratarul poate fi utilizat cu succes si ca o piesa obisnuita de mobilier", sustin designerii de interior.

Gratarul care se poate transforma in masuta de cafea

"Beacon Star" este gratarul care se poate transforma in masuta de cafea, fiind o modalitate extrem de eficienta de a economisi spatiul pentru cei care isi doresc un gratar dar nu vor sa renunte la acel spatiu pe tot parcursul anului, potrivit trueshopping.co.uk.

Gratarul "Beacon Star" are urmatoarele dimensiuni: diametrul total 76 cm, diametrul gratarului 51 cm.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#modele gratare, #gratare design inedit, #gratare ciudate , #Shopping